👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To musi być przej🤬a robota żeby siedzieć i oglądać ludzi na castingach
Swoją drogą dziwne że na castingu niema czarnej kanapy... if u know what I mean

Swoją drogą dziwne że na castingu niema czarnej kanapy... if u know what I mean

Za miesiąc zobaczymy go w "Dlaczego ja" lub w jakiejś polskiej komedii roku...
Dobre to byłoby do jakiegoś filmu z opętaniem czy jakimś innym c🤬jostwem XDDD
Tytuł brawurowy. Mam przez to rozumieć, że to ten dres kręci film ?

c🤬jowo slychac tego goscia... co on mowi 1;47 ze wszyscy tak zaczeli sie smiac?
Niby czemu kur*a dresik? jeansy, sweterek, a pajac go nazwie dresem bo jest krótko obcięty... Wyjdź!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie