Koledzy kradli a ty nagrywałeś, a potem do remizy na wiejską impreze - nikt po cebuli laski nie wyrwał.
kierownikmasarni napisał/a:
Koledzy kradli a ty nagrywałeś, a potem do remizy na wiejską impreze - nikt po cebuli laski nie wyrwał.
to nie są moi koledzy ;D ale imprezy w remizie są boskie!

owens napisał/a:
to nie są moi koledzy ;D ale imprezy w remizie są boskie!
Nie koledzy? Cebulą się nie podzielili? Spoko chłopie, szansa na wyrwanie dziewki w remizie wzrosła.
A skąd k🤬a wiesz, że kradnie ? Może k🤬a to jego pole, albo kogoś ze znajomych który mu pozwolił zabrać troche cebuli ?
Ja p🤬le, c🤬j w dupe autorowi za szukanie poklasku wśród gimbusów.
P.S I tak wiem, że zaraz napiszesz, że to nie jego pole ani nikogo ze znajomych bo k🤬a już.
Ja p🤬le, c🤬j w dupe autorowi za szukanie poklasku wśród gimbusów.
P.S I tak wiem, że zaraz napiszesz, że to nie jego pole ani nikogo ze znajomych bo k🤬a już.

Straż pożarna to jedyna służba ratunkowa w tym kraju która jest godna tego, żeby obdarzyc ją szacunkiem.
Może to jego pole. Odp🤬l sie.

Poza tym mysle nikt normalny nie obrazilby sie jakby sobie facet wzial jedna cebule i do zupy wkroil potem.
c🤬j czy kradnie czy to jego pole..materiał własny i piwo musi być.
podpis użytkownika
Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Przypomniała mi się inwazja mocy (nie znający gimnazjum pamiętają) na pobiedniku - lotnisko k Krakowa - jak się skończyła i tłum ruszył to z pola marchewki nic nie zostało (autentycznie zjedli wszytsko) na uisprawidliwienie dodam że był goracy dzień a kupić tam coś mokrego było trudno równie jak dostać wp🤬l od najmana lub soczysty kawał od bonga

Facet na służbie więc pewnie sprawdza zabezpieczenia p/poż na polu a Ty się czepiasz. Wstyd!
Paruv napisał/a:
Straż pożarna to jedyna służba ratunkowa w tym kraju która jest godna tego, żeby obdarzyc ją szacunkiem.
z tym pierwszym się zgodzę ;D ale z tym że to jego pole to już nie, bo to moje pole ;D
Wy się spuszczacie nad cebulą a nikt z was debile nie zauważył, że napis STRAŻ jest odwrotnie.

lasyk napisał/a:
Wy się spuszczacie nad cebulą a nikt z was debile nie zauważył, że napis STRAŻ jest odwrotnie.
A kruszwica jest normalnie, czary k🤬a