Niesamowity przejazd Cedric'a Gracii !! Nadal postuluje o to aby popierać inne sporty niż tylko piłkę nożną !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-02-08, 8:23
spodziewałem się krosa ale też dam piwko !!! szacun
Jak widzę, skąd i za ile przywożą trawę na stadion, to uważam, że powinno się popierać inne sporty ZAMIAST piłki kopanej....
konto usunięte
2012-02-08, 12:43
@UP
Jak byłeś mały też miałeś rowerek, a teraz idź do lustra i zobacz swoją twarz. Wróć do komputera i spróbuj przypomnieć sobie tamten wypadek.
konto usunięte
2012-02-08, 13:14
konto usunięte
2012-02-08, 13:30
WhyMe?
poczekaj bo Twoja dziewczyna jest w łazience
konto usunięte
2012-02-08, 13:43
beorn powiedz gdzie to w lato ja wpadnę to mi pożyczysz z przyjemnością sobie tak pośmigam bo nie stać mnie na taki rowerek ;]
konto usunięte
2012-02-08, 13:49
beorn
sprawdzałem dwa razy
konto usunięte
2012-02-08, 14:22
O tak, piłka nożna to ostatni sport w polsce który powinien być finansowany. Zwłaszcza zarząd główny.
Ty sobie możesz postulować, a 80% społeczeństwa i tak ma cię w dupie, bo piłka jest zwyczajnie absolutnie najpopularniejszym sportem świata. Tylko dzicy amerykanie tego nie ogarniają.
Ja też umiem jeździć na rowerze.