Niesamowity przejazd Cedric'a Gracii !! Nadal postuluje o to aby popierać inne sporty niż tylko piłkę nożną !
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
Jak widzę, skąd i za ile przywożą trawę na stadion, to uważam, że powinno się popierać inne sporty ZAMIAST piłki kopanej....
@UP
Jak byłeś mały też miałeś rowerek, a teraz idź do lustra i zobacz swoją twarz. Wróć do komputera i spróbuj przypomnieć sobie tamten wypadek.
Jak byłeś mały też miałeś rowerek, a teraz idź do lustra i zobacz swoją twarz. Wróć do komputera i spróbuj przypomnieć sobie tamten wypadek.
beorn powiedz gdzie to w lato ja wpadnę to mi pożyczysz z przyjemnością sobie tak pośmigam bo nie stać mnie na taki rowerek ;]
O tak, piłka nożna to ostatni sport w polsce który powinien być finansowany. Zwłaszcza zarząd główny.
Ty sobie możesz postulować, a 80% społeczeństwa i tak ma cię w dupie, bo piłka jest zwyczajnie absolutnie najpopularniejszym sportem świata. Tylko dzicy amerykanie tego nie ogarniają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie