Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Temat stary, ale moim zdaniem wart uwagi.
Kiedyś przeglądając stronki natknąłem się na Polski projekt motocykla "Cedzior" który zdobył spore uznanie na świecie.
Na zachętę:

Teraz coś o projekcie:
Pomysł powstania „Cedziora" zrodził się w głowie Szajby (Pomysłodawcy i założyciela Szajba's Garage) jakiś czas po tragicznej śmierci Piotra „Cedzika" Sadowskiego. Piotrek zginął jadąc swoim Suzuki GSX-R 1000 K4, który później posłużył jako baza do budowy streetfigtera. Nie dziwi więc, że ten motocykl ma duszę.

Z K4 nie zostało wiele osprzętu - tylko skrzynia biegów i silnik, który doładowany został podtlenkiem azotu Wizards of NOS. Finalnie, moc silnika powinna wynosić jakieś 240 KM i pozwolić na osiągnięcie prędkości maksymalnej wynoszącej ponad 300 km/h.
Trudno przejść koło niego obojętnie. Przyciąga uwagę swoim wykonaniem, o którym grono customizerów mówiło hi-tech.

Motocykl nie tylko wygląda ale i jeździ. Niestety ze względu na fakt zainstalowania podtlenku azotu Cedzior nie może śmigać po polskich drogach. A szkoda, bo jego niebanalna moc i osiągi aż się proszą o spuszczenie ze smyczy.

Kilkakrotnie nagradzano projekt, miedzy innymi 7 listopada 2010 r. w Kalkar (Niemcy), CEDZIOR zajął 1-sze miejsce w mistrzostwach streetfighterów.

Motocykl był też bohaterem jednego z odcinków "Operacja Tuning"

Wiem, to nie forum motocyklowe, ale pomysł i wykonanie NASZE, POLSKIE!
Tak, jestem za motocyklami.
Jak się komuś spodoba mogę dorzucić więcej fotek.
Zgłoś
L4D0 2014-02-01, 13:11 2
Lubsko pozdrawia
Zgłoś
OgarStaryx2 2014-02-01, 13:27
Ktoś kiedyś mi p🤬lił ferment, że do moto nie da się włożyć nitro (nos). Gdzie jest ten śmieć?
Zgłoś
K................a 2014-02-01, 13:32
Zajebisty, widzialem wczesniej ale jesli kogos zainteresowal ten styl polecam obczaic cbr900 gościa pod pseudonimem arno. (Wujek Google pomoże!)
Zgłoś
srdreams 2014-02-01, 14:03 3
Ów Honda CBR by Arno

No i motocykl...

Podtlenek Azotu aka Nitro

Zgłoś
kucma19 2014-02-01, 14:09
Blondynki naprawde cos w sobie maja
Zgłoś
kalboy92 2014-02-01, 14:44
Dobry sprzęt

podpis użytkownika

Fuck You.
Zgłoś
w................4 2014-02-01, 15:49
Ścigacz to nie motocykl, ścigacz to blender.

Tak, poprawiłem
Zgłoś
srdreams 2014-02-01, 16:00 3
wolo1994 napisał/a:

Ścigacz to nie motor, ścigacz to blender.

Ścigacz ma motor, samochód ma motor, nawet pralka ma motor...

A to jest Motocykl
Zgłoś
w................r 2014-02-01, 19:34 2
@up

a tobie c🤬j w oczy za nieznajomość własnego języka, według każdego słownika obie formy są poprawne
Zgłoś
loco_en_el_coco 2014-02-01, 19:45
nie ma to jak dobrze zrobiona Suzuki SV 650 nawet bez customu wygląda pięknie
Zgłoś
_Radzias 2014-02-01, 20:30
Oglądam sobie dziewczyny a tu nagle motocykl..
Zgłoś
srdreams 2014-02-01, 21:26
wormarder napisał/a:

@up

a tobie c🤬j w oczy za nieznajomość własnego języka, według każdego słownika obie formy są poprawne

A Tobie kaktus w dupe za czytanie ze zrozumieniem
Zgłoś
ravvar 2014-02-02, 14:43
To Cedzik nie żyje??
Zgłoś
geniuszę 2014-02-03, 12:50
Ja zrobić świetny tył moto? dodać światła z SV, oh yea.
Zgłoś