"Nawet najprostsza robota wymaga odrobiny skupienia..."
Dokładnie, przy tej ściemie musiał pracować j🤬y daltonista.
Dokładnie, przy tej ściemie musiał pracować j🤬y daltonista.
Zwróćcie uwagę na typa rzucającego, jak przygląda się temu, który łapie cegły. Przy ostatniej cegle, innej od poprzednich- niby nie patrzy na niego a patrzy- po co? Ano po to, żeby nie wydało się, że fake.

pistolero10 napisał/a:
Polskie głupki.
jesteś idiotą czy prowokatorem, że tak zapytam
Stos cegieł a wokół budynki z blachy - to musi być fejk
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...

I tutaj można obejrzeć różnicę między fejkiem ruskim i chińskim.
Tutaj mamy akcyjkę która owszem zapewne jest fejkiem - wprawdzie tego typu wypadki się mogą zdarzyć ale rzadko są nagrywane i to dwoma telefonami. Natomiast akcja ta jest wiarygodna i zabawna.
W chińskim filmiku zapewne byłaby widoczna sterylna scena a sama akcja byłaby powtórzona kilka razy. Dzięki temu zamiast efektu "o haha jaki debil" byłby efekt "ja p🤬le znowu fejk".
Tutaj mamy akcyjkę która owszem zapewne jest fejkiem - wprawdzie tego typu wypadki się mogą zdarzyć ale rzadko są nagrywane i to dwoma telefonami. Natomiast akcja ta jest wiarygodna i zabawna.
W chińskim filmiku zapewne byłaby widoczna sterylna scena a sama akcja byłaby powtórzona kilka razy. Dzięki temu zamiast efektu "o haha jaki debil" byłby efekt "ja p🤬le znowu fejk".