A mi się podobało. Więcej emocji niż w niejednym "holiłudzkim" horrorze. Nagrajcie coś jeszcze

Planujemy sequel.... albo prequel
Ale tym razem bardziej przemyślany i profesjonalny, to zostało stworzone bardzo spontanicznie

lupusborealis napisał/a:
Żenujące..... taki suchar że aż zęby bolą od oglądania
To takie duże i jasne za oknem to słońce. Ono świeci tylko na zewnątrz budynków. Tam jest sporo świeżego powietrza. By słońce ujrzeć i powietrzem pooddychać, trzeba czasem wstać od komputera i skończyć wypisywać marne posty.
Chłopaki, którzy kręcili ten filmik, najwyraźniej czasem tam przebywają i wolny czas wykorzystują w inny, nieco ambitniejszy sposób. Doceńmy rodzime produkcje i alternatywne źródła pozytywnej energii... Ode mnie leci piwko

lupusborealis napisał/a:
Żenujące..... taki suchar że aż zęby bolą od oglądania
pop🤬lił, pop🤬lił, może się odmeldować

gambiterv napisał/a:
Jak Ty k🤬a masz omotane to zawieszenie O_o
Ano, ujeba-O mi zaczep przedni w replice po pijaku, to trzeba sobie jakoś radzić

Jak dla super. Może dałoby się to zrobić bardziej profesjonalnie, ale nie od razu Kraków zbudowano. Leci piwko, bo naprawdę fajny mieliście pomysł, a i wykonanie niczego sobie.
Normalnie nabijam się z bawiących się w wojsko i biegających bez celu z zabaweczkami "ASG-owców", ale dla Was akurat pełen szacun, bo zrobiliście kawał dobrej roboty. Tak trzymać.
Normalnie nabijam się z bawiących się w wojsko i biegających bez celu z zabaweczkami "ASG-owców", ale dla Was akurat pełen szacun, bo zrobiliście kawał dobrej roboty. Tak trzymać.

A nie mysleliscie o karierze w NSZ? ASGowcy dobrze na tym wychodza

Akcja bardzo dynamiczna i porywająca, poderwała mnie z krzesła wprost do kibla

Pomieszany napisał/a:
J
Normalnie nabijam się z bawiących się w wojsko i biegających bez celu z zabaweczkami "ASG-owców"
Wiesz, ja wychodzę z założenia że lepiej bawić się w wojnę, niż robić wojnę

A tak poza tym to nasza grupa podchodzi do ASG bardzo serio, regularnie trenujemy taktyki wojskowe i policyjne, poza ASG zajmujemy się rekonstrukcją antyterrorystyczną itp. film jest dla jaj i już troche stary, ale nasze ASG wygląda zupełnie inaczej niż większośi grup "na pałę"

Pozdro i dzięki za pozytywną i konstruktywną (przede wszystkim) wypowiedź

Archios napisał/a:
odpowiem ci tekstem @motogoru:To takie duże i jasne za oknem to słońce....
motoguru napisał/a:
popie**olił, popie**olił, może się odmeldować
jeszcze masz jakieś mądrości w zanadrzu?