Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
konto usunięte 2012-05-30, 20:43 4
glosowalam na Pana Korwina
Zgłoś
gin 2012-05-30, 20:50 2
Nie przepadam za korwinem. Jednak jak go słucham to gość wydaje się naprawdę inteligentny. Mówi prostym językiem. Jak czasami posłucham wywiadów innych polityków (Tuski i inne kaczory) to mam wrażenie, że sami nie wiedzą co mówią.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-30, 20:59
Bardzo mnie wciągnęła ta cała dyskusja. Przeczytałem z wielkim zainteresowaniem wszystkie strony. Paru osobą muszę pogratulować "normalnych" poglądów. Jak wiemy tych "normalnych" poglądów jest bardzo mało. Szczególnie wdzięczny jestem użytkownikowi "!Timon", mam nadzieje, że ludzie czytający twoje wypowiedzi się czegoś nauczyli. Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-30, 21:52 2
Mam nadzieje, że w końcu przeważająca większość głosujących to będą obecni młodzi ludzie. Sam widze po swoich rodzicach ktorzy sa wykształceni i na pieniądze nie narzekają ale poglady mają dokładnie takie jakie uslysza w TV. Nasze pokolenie (większość) opiera swoje poglądy na wolnym medium - internecie. Wierzy w to, że może być lepiej i co najważniejsze widzi alternatywne drogi. (no może oprócz litha;) ) Starsi przestaną już głosować, co raz więcej młodych zacznie i wtedy się coś zmieni (oby). Przy obecnym układzie rzeczy mało realne jest przegłosować telewizyjną masę z taką przewagą liczebną. A sam temat telewizji jest dosc obszerny ale jak widzę co oni teraz emitują to mnie krew zalewa.
Zgłoś
Hangman108 2012-05-30, 22:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krycha7 2012-05-30, 22:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
specodhec341 2012-05-31, 0:41
Kocham te Wasze dyskusje - są takie urocze i pozbawione sensu, pełne błędów merytorycznych i językowych itp. Każdy próbuje udowodnić, jaki to mądry jest, a duża część w rezultacie wychodzi na takich pajaców, że aż sznurki widać...
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-31, 1:38
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-31, 4:48
Korwin jest zajebisty.Od 20 lat robi wszystko by przegrywać wszelkie wybory w których startuje
A poza tym ludzie go popierający łykną każdą bzdurę którą powie...
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-31, 4:54
Shatter napisał/a:

A poza tym ludzie go popierający łykną każdą bzdurę którą powie...

Raczej to ślepo wierzące nieletnie ćpunki co liczą na legalną marihuanę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-31, 6:39
A teraz idioci popierający Mikkego posłuchajcie sobie debaty tego oszołoma z Profesorem Szahajem. Ten pożal się boże "inteligent" nie podjął normalnej dyskusji ale rzucał pustymi bezsensownymi sloganami. A ten argument za monarchią ( de facto dyktaturą ) bezcenny. Że niby władcę jest stosunkowo prosto obalić. Niech pan Mikke się na wakacje do Syrii wybierze. Ten człowiek stracił kontakt z rzeczywistością.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-31, 10:50
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-31, 11:37
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-31, 22:44
jeden ma klakierow wsrod zacofanych idiotow religijnych a drugi wsrod dziecinady politycznej i calej bandy wpisujacej gdzie sie da kongres prawicy--jak widac gimbus to stan umyslu takze politycznego
Zgłoś
!Timon 2012-06-01, 11:40
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem