Ciekawa rozmowa dwóch... (epitety zostawiam Wam
)
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
"Ciekawa rozmowa dwóch... " dwóch mądrych ludzi z własnymi poglądami.
@up
Cejrowski ma własne poglądy? Myślałem, że znalazł je w Biblii.
Cejrowski ma własne poglądy? Myślałem, że znalazł je w Biblii.
bloodwar napisał/a:
i ma drugą żonę
Czekaj, od kiedy to ma drugą żonę panie wszystkowiedzący?
co jak co ale Korwin przynajmniej ma cos do powiedzenia, jak go słucham to czuje że typ wie ocb, tusk i cała reszta - jakby ich przypadkiem wybrali, co więcej jakby byli debilami.
To jest dopiero magia. Wszyscy politycy beznadziejni, kraj od 20 lat rozkradają, ta przeklęta demokracja gdzie każdy tylko chce się nachapać- a z roku na rok w Polsce coraz lepiej
ja się gdzieś natknełem że Pan Korwin też jest stronnicznym partnerem obcej gospodarki
@lith
Jest tak lepiej, ze nawet czesi smieja sie z naszej gospodarki. Mnie nie satysfakcjonuje to 'lepiej' i kazdego ambitnego czlowieka nie powinno. To jest minimum na granicy wstydu.
Wzrost PKB poniżej poziomu infalcji. Nie no zajebiscie sie zarabia coraz wiecej pieniedzy za ktore coraz mniej moge kupic
Jest tak lepiej, ze nawet czesi smieja sie z naszej gospodarki. Mnie nie satysfakcjonuje to 'lepiej' i kazdego ambitnego czlowieka nie powinno. To jest minimum na granicy wstydu.
Wzrost PKB poniżej poziomu infalcji. Nie no zajebiscie sie zarabia coraz wiecej pieniedzy za ktore coraz mniej moge kupic
ProkuratorGeneralny napisał/a:
Kurde, jakby założyli partie, to bym na nich zagłosował
![]()
mają Kongres Nowej Prawicy, w niektórych regionach można było na niego głosować w ostatnich wyborach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie