memlę memlę
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Volvo już nie jest Szwedzkie
xD
konto usunięte
2013-11-29, 21:25
Mówi to Pan w kurtce Burberry...
A Inglot ? Koral ? Sobieski ? Reserved ? To nie sa polskie marki o zasięgu globalnym ? Żywiec ?
konto usunięte
2013-11-29, 21:54
@stingerek
Koral nie jest zbyt globalne, tak jak Reserved
konto usunięte
2013-11-29, 21:55
Nivea to nie polska marka. Nokia upadała. Volvo jest już chińskie.
konto usunięte
2013-11-29, 21:59
@kokinosz - nivea miała produkcje w Polsce jeszcze długo po wojnie, o to mu chodzilo. niemiecka firma ale pod opakowaniem made in Poland. nokia jednak nie upadła i jak narazie ma sie dobrze. volvo przenioslo produkcje do chin co nie jest rownoznaczne ze sprzedaza firmy ...
konto usunięte
2013-11-29, 22:10
A co on w butach? A ja myślałem że on Boso przez Świat
jak ja tej mordy nienawidzę !
konto usunięte
2013-11-29, 22:18
jemu raczej chodzilo o to ze nie mamy zadnej waznej firmy na swiatowym rynku ale widze ze tu nagle sami znawcy historii fabtyki kremow itp. zrozumcie zalozenie a nie konkretna tresc. to jest film o pogladach i wnioskach a nie dziennik telewizyjny ...
konto usunięte
2013-11-29, 22:18
@Cyconauta -przecież nadal w Polsce wiele koncernów produkuje towary. WWięc to z Nivea to jakaś pomyłka. Nokia nie ma się dobrze bo właśnie kupił ją MMicrosoft. Volvo jest kupione pprzez Chińczyków a nie ze produkcja jest przeniesiona. Obudźsię bo nie wiesz co się dzieje.
konto usunięte
2013-11-29, 22:22
konto usunięte
2013-11-29, 22:30