Zawsze szczery i prosty jak mawiał prezydencki klasyk do bulu!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-04-21, 21:14
Na Twoim miejscu wkleiłbym cały mix wypowiedzi Cejrowskiego:
konto usunięte
2012-04-21, 21:18
jak widzę Cejrowwskiego to najpierw stawiam piwo a potem oglądam
Dla Pana Cejrowskiego zawsze znajdę piwo,nawet ostatnie
konto usunięte
2012-04-21, 21:39
Boże, jakie to piękne, jakich patriotów mamy tutaj na sadolu. Mnie osobiście chce się już rzygać na cejrowskiego, szkoda na niego nawet piwa wylać
konto usunięte
2012-04-21, 21:51
Czemu to jeszcze nie ma 500+ piw?
konto usunięte
2012-04-21, 21:51
Crazol napisał/a:
Czemu to jeszcze nie ma 500+ piw?
Ludzie nie mają klapek na oczach jak Ty.
Tak naprawde to cejrowski to tłuman jakich mało. Gdyby w kazdego z was tyle kasy wpakować bylibyście jeszcze lepsi. Pewnie zostane zhejtowany ale taka jest prawda. Dlaczego on, bo tlumanow latwo manipuloawć.
konto usunięte
2012-04-21, 23:24
Popatrzcie kilka tematów wyżej. Macie tam Cejrowskiego. Showman i retoryk fanatycznie podążający za swoim kościołem, nic poza tym. Zero pytań o słuszność instytucji kościoła jedynie ślepe posłuszeństwo. Żenada.
konto usunięte
2012-04-22, 0:05
Jak ktoś chce się podbudować i zdobyć kilka piw na sadolu, wystarczy że pod niebiesa wychwali cejrosia i już jest kozak
Nuck4d- napisał/a:
Tak naprawde to cejrowski to tłuman jakich mało. Gdyby w kazdego z was tyle kasy wpakować bylibyście jeszcze lepsi. Pewnie zostane zhejtowany ale taka jest prawda. Dlaczego on, bo tlumanow latwo manipuloawć.
Dobrze, że mamy ciebie, i że nie jesteś tłumanem.....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Ślimak to ślimak, ostryga to ostryga a Cejrowski to kretyn.
konto usunięte
2012-04-22, 11:57