Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Cejrowski vs. Hołownia
Aley_23 • 2012-04-21, 19:17
Jest sporo jadu i co najważniejsze lecą niezłe riposty

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tomasz23 2012-04-21, 22:25 3
Cejrowskiego da sie jedynie w jego programach podróżniczych oglądac. Gdzie indziej nie moge go znieśc...
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-21, 22:29
Aley_23 napisał/a:

Ja np. wierzę, że może jest Bóg, albo jakaś inna forma stwórcy. Wydaje mi się to niepojętne żeby wszechświat, planety, różne gatunki żywych organizmów (chociaż tutaj faktycznie mogło by tak być) stworzyły się same - stopniowo się budowały itp.

Łatwiej Ci uwierzyć, że Bóg się stworzył sam?

Religia udziela odpowiedzi na pytania, na które nauka JESZCZE nie jest w stanie odpowiedzieć, ale są to odpowiedzi idio... mało satysfakcjonujące.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-21, 22:32 1
Hołownia - klasa, Cejrowski - inteligentny fanatyk, który tu zachowywał się jak kretyn.
Zgłoś
Nabs 2012-04-21, 22:33 78
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zacher 2012-04-21, 22:36 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
antyzog 2012-04-21, 22:49 1
Zgłoś
Cayenne89 2012-04-21, 22:52 1
masakra.Jestem osobą niewierzącą ,ale niestety Hołownia Cejrowskiego zmiótł.Żal mi Cejrowskiego,bo był swój chłop,a teraz mu się to katolstwo na mózg rzuca.Ja nie wiem,powinni go wziąć na jakąś terapię wstrząsową.Facet sam sobie kopie grób.A szkoda.
Zgłoś
Aley_23 2012-04-21, 22:56
Cytat:

Łatwiej Ci uwierzyć, że Bóg się stworzył sam?

Znaczy tak naprawdę nie zagłębiałem się tak głęboko. Chciałbym wierzyć, że stwórca niekoniecznie musi mieć taką postać jak jest pokazywany w różnych religiach typu chrześcijaństwo czy tam islam. Może przybrał formę niewyobrażalną dla ludzkiej wyobraźni lub jest czymś co człowiek nie zdołałby pojąć. W ogóle to odpowiedź na pytanie czy jest bóg czy nie ma, zostawiam nauce niż religiom (to co napisałeś później), ale tak naprawdę bardzo wiele powiedziałaby nam śmierć (a raczej co jest po śmierci).
A tymczasem wolę się chować pod stwierdzeniem agnostycyzmu, bo nie mogę stwierdzić jaka jest prawda. Może byłbym bardziej teistą (chrześcijaninem) gdyby nie fakty jakie kościół zataił oraz sposób jak działa i jego członkowie.
Zgłoś
wuzimu7 2012-04-21, 22:57 1
Fanatyzm religijny i ten ateistyczny rodzi agresje.
Zgłoś
Doktór 2012-04-21, 23:26 2
Zgłoś
JebakLeśny 2012-04-21, 23:37 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-21, 23:42 3
@Doktór serio, człowiek jest najinteligentniejszy? Zapraszam do wątku na hardzie pod filmikiem, gdzie rosyjscy neonaziole obcinają głowę muzułmaninowi - tam znajdziesz całe pęczki dowodów swojej tezy. Człowiek to najgorsza szumowina, jaka stąpała po tej ziemi.

A Cejrowski jest niestety katopsycholem, który w swoich programach zawsze rdzenne plemiona ziem, które odwiedzał, traktował z wyższością i zachowywał się, jakby był lepszy od tego, co pokazuje. Hmmmm... Zaraz, zaraz, czy to nie była pycha? Czy to przypadkiem nie jest jeden z grzechów głównych? Przypominam również, że Cejrowski ożenił się z jedną z przywódczyń Frondy, a jaki jest poziom kato-terlików, to się sami musicie na ich forum dowiedzieć.

Przyznam, że nawet nie włączyłam tego materiału, bo WC, jak przystało na skrajnie zarozumiałego buca, drażni mnie nieprzeciętnie. Hołownia, swiętojebliwa śniadaniówka TVN-u, również. Dziękuję, do widzenia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-21, 23:50 4
Ale ten Hołownia jest tępy. Idealnie wpasowuje się w TVN i całą tą zgraje lemingów.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-22, 0:14 5
Bardzo ciekawa rozmowa dwóch inteligentnych ludzi. Nie zgadzam się z wypowiedziami osób wyżej, które twierdzą, że Hołownia/Cejrowski są tępi. Oboje mają swoje przekonania, które bronią racjonalnymi argumentami. 95% z hejtującym tutaj na sadisticu nie dane byłoby dorównać w dyskusji obu panom.
Zgłoś
Mockba 2012-04-22, 0:17
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem