👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cejrowskiego da sie jedynie w jego programach podróżniczych oglądac. Gdzie indziej nie moge go znieśc...

Aley_23 napisał/a:
Ja np. wierzę, że może jest Bóg, albo jakaś inna forma stwórcy. Wydaje mi się to niepojętne żeby wszechświat, planety, różne gatunki żywych organizmów (chociaż tutaj faktycznie mogło by tak być) stworzyły się same - stopniowo się budowały itp.
Łatwiej Ci uwierzyć, że Bóg się stworzył sam?
Religia udziela odpowiedzi na pytania, na które nauka JESZCZE nie jest w stanie odpowiedzieć, ale są to odpowiedzi idio... mało satysfakcjonujące.

Hołownia - klasa, Cejrowski - inteligentny fanatyk, który tu zachowywał się jak kretyn.
masakra.Jestem osobą niewierzącą ,ale niestety Hołownia Cejrowskiego zmiótł.Żal mi Cejrowskiego,bo był swój chłop,a teraz mu się to katolstwo na mózg rzuca.Ja nie wiem,powinni go wziąć na jakąś terapię wstrząsową.Facet sam sobie kopie grób.A szkoda.
Cytat:
Łatwiej Ci uwierzyć, że Bóg się stworzył sam?
Znaczy tak naprawdę nie zagłębiałem się tak głęboko. Chciałbym wierzyć, że stwórca niekoniecznie musi mieć taką postać jak jest pokazywany w różnych religiach typu chrześcijaństwo czy tam islam. Może przybrał formę niewyobrażalną dla ludzkiej wyobraźni lub jest czymś co człowiek nie zdołałby pojąć. W ogóle to odpowiedź na pytanie czy jest bóg czy nie ma, zostawiam nauce niż religiom (to co napisałeś później), ale tak naprawdę bardzo wiele powiedziałaby nam śmierć (a raczej co jest po śmierci).
A tymczasem wolę się chować pod stwierdzeniem agnostycyzmu, bo nie mogę stwierdzić jaka jest prawda. Może byłbym bardziej teistą (chrześcijaninem) gdyby nie fakty jakie kościół zataił oraz sposób jak działa i jego członkowie.

@Doktór serio, człowiek jest najinteligentniejszy? Zapraszam do wątku na hardzie pod filmikiem, gdzie rosyjscy neonaziole obcinają głowę muzułmaninowi - tam znajdziesz całe pęczki dowodów swojej tezy. Człowiek to najgorsza szumowina, jaka stąpała po tej ziemi.
A Cejrowski jest niestety katopsycholem, który w swoich programach zawsze rdzenne plemiona ziem, które odwiedzał, traktował z wyższością i zachowywał się, jakby był lepszy od tego, co pokazuje. Hmmmm... Zaraz, zaraz, czy to nie była pycha? Czy to przypadkiem nie jest jeden z grzechów głównych? Przypominam również, że Cejrowski ożenił się z jedną z przywódczyń Frondy, a jaki jest poziom kato-terlików, to się sami musicie na ich forum dowiedzieć.
Przyznam, że nawet nie włączyłam tego materiału, bo WC, jak przystało na skrajnie zarozumiałego buca, drażni mnie nieprzeciętnie. Hołownia, swiętojebliwa śniadaniówka TVN-u, również. Dziękuję, do widzenia.
A Cejrowski jest niestety katopsycholem, który w swoich programach zawsze rdzenne plemiona ziem, które odwiedzał, traktował z wyższością i zachowywał się, jakby był lepszy od tego, co pokazuje. Hmmmm... Zaraz, zaraz, czy to nie była pycha? Czy to przypadkiem nie jest jeden z grzechów głównych? Przypominam również, że Cejrowski ożenił się z jedną z przywódczyń Frondy, a jaki jest poziom kato-terlików, to się sami musicie na ich forum dowiedzieć.
Przyznam, że nawet nie włączyłam tego materiału, bo WC, jak przystało na skrajnie zarozumiałego buca, drażni mnie nieprzeciętnie. Hołownia, swiętojebliwa śniadaniówka TVN-u, również. Dziękuję, do widzenia.

Ale ten Hołownia jest tępy. Idealnie wpasowuje się w TVN i całą tą zgraje lemingów.

Bardzo ciekawa rozmowa dwóch inteligentnych ludzi. Nie zgadzam się z wypowiedziami osób wyżej, które twierdzą, że Hołownia/Cejrowski są tępi. Oboje mają swoje przekonania, które bronią racjonalnymi argumentami. 95% z hejtującym tutaj na sadisticu nie dane byłoby dorównać w dyskusji obu panom.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie