Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Cejrowski vs. Hołownia
Aley_23 • 2012-04-21, 19:17
Jest sporo jadu i co najważniejsze lecą niezłe riposty

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Radoslaf 2012-04-22, 7:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-22, 8:34
@Nabs
Dostałeś ode mnie piwo przez pomyłkę. Żeby nie było.
Cejrowski jest dobrym i mądrym człowiekiem.
Zgłoś
razorek18 2012-04-22, 9:36 1
Polać Cejrowskiemu!
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-22, 9:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-22, 10:00
Cejrowski czasami mądrze gada, ale czasami zwyczajnie trzeba mu dać w pysk za takie głupoty takie jak w tym filmiku.
Zgłoś
1408 2012-04-22, 10:38 1
Zgłoś
!Timon 2012-04-22, 11:06
Tutaj mi się nie podoba jego filozofia [Cejrowskiego], ale z w założeniu ogólnym prowadzi słuszną działalność. Bez takich 'Cejrowskich' mielibyśmy aborcję do 3 roku życia i socjal za bycie pedałem. Tacy jak on są niezbędni. Jest przeciwwagą dla senyszyn czy biedronia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-22, 11:08 2
Zgłoś
knoq 2012-04-22, 11:15
Zgłoś
Nabs 2012-04-22, 12:24 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-22, 12:28
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-22, 12:32
Cejrowski pije jorbe! Piwko dla niego!!! <3
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-22, 14:08
Ale niektóre osoby tutaj to kretyni , będą się wypowiadać o religii a nic o niej nie wiedzą -.-
przykładowo taki nabs głąb który ma tyle wiedzy o religii co nic
Po 1. Zwierzęta nie mają duszy -.- ponieważ nie zostały stworzone na podobieństwo Boże , jedynie ludzie zostali tak stworzeni a nie chodzi w tym o to że są do niego podobni z wyglądu tylko znaczy to tyle że mają duszę i przez to są bliscy Bogu ...
Po 2. Tak aborcja to morderstwo w każdym przypadku , no chyba że zagraża twojemu zdrowiu to wtedy nie ale jeśli nawet została babka zgw🤬cona to powinna urodzić te dziecko i oddać je pod opiekę np. do okienka życia bo jeśli dokona aborcji to jest to morderstwo z premedytacją , przecież to nie wina dziecka że Matka została zgw🤬cona i go nie chce -.-
Po 3. Jak czytam resztę tych waszych postów to zastanawiam się gdzie ten świat zmierza , na prawdę żałosne nie douczone kretyny.
Zgłoś
Michalexis 2012-04-22, 15:01
Zgłoś
Doktór 2012-04-22, 15:19
Nabs pomyliłeś portale z nadmuchajsieiudawajfilozofa.pl

Cytat:

A w którym momencie wspomniałem o okrucieństwie? Nie łącz moich wypowiedzi z wypowiedziami kogoś innego. Podałem ci link do wiki, tam też w treści jest link, na jakiej podstawie się wylicza inteligencje i tutaj okrucieństwo nie jest brane pod uwagę. Widzisz dym, ale cały obraz ci umyka.

Nie jesteś na tyle spostrzegawczy, żeby zauważyć, że pisałem do użytkowniczki Skądinąd a nie do ciebie a wypowiadasz się w kluczowych kwestiach tonem eksperta.

W dodatku nie odpiszesz na merytoryczne uwagi, bo w sposób oczywisty i rażący się mylisz, czego też nie potrafisz przyznać.

Cytat:

Chłopcze? To już druga personalna uwaga i to na samym początku zdania. Jest to reakcja na psychiczny atak?

Nie, to zaakcentowanie poziomu twojego rozumowania. Atak psychiczny? Schlebiasz sobie .

Najlepsze jest to, że w zasadniczej kwestii się z tobą zgadzam tj. duszy, której istnienie uważam za brednie, ale straciło to zupełnie sens kiedy przeczytałem twoje uzasadnienie. Po prostu stek bzdur, który zbiera piwa tylko ze względu na to, że jest w tonie antyreligijnym.

Trochę więcej pokory.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem