📌

Ukraina ⚔️ Rosja
                         - ostatnia aktualizacja:
                                            Wczoraj 20:51
                            - ostatnia aktualizacja:
                                            Wczoraj 20:51

Bardzo lubię Cejrowskiego a tu proszę na siłę chciał wygrać demagogię i co? Poddał się i wyszedł   kozak.  a pierdzielenie o tym, że Caritas bierze pieniądze dla siebie jest tak samo trafne, jak to że Owsiak defrauduje kasę.  Kontrola skarbowa WOŚP rozlicza ich co do grosza ... Dosłownie... Czekam na komentarze jak łatwo oszukać skarbówkę na fundacjach
  kozak.  a pierdzielenie o tym, że Caritas bierze pieniądze dla siebie jest tak samo trafne, jak to że Owsiak defrauduje kasę.  Kontrola skarbowa WOŚP rozlicza ich co do grosza ... Dosłownie... Czekam na komentarze jak łatwo oszukać skarbówkę na fundacjach   A co Hołowni i komentarzy w/w to i tak Cejrowski zrobił z nim co chciał - ale to moja subiektywna opinia...
  A co Hołowni i komentarzy w/w to i tak Cejrowski zrobił z nim co chciał - ale to moja subiektywna opinia...

kozak.  a pierdzielenie o tym, że Caritas bierze pieniądze dla siebie jest tak samo trafne, jak to że Owsiak defrauduje kasę.  Kontrola skarbowa WOŚP rozlicza ich co do grosza ... Dosłownie... Czekam na komentarze jak łatwo oszukać skarbówkę na fundacjach
  kozak.  a pierdzielenie o tym, że Caritas bierze pieniądze dla siebie jest tak samo trafne, jak to że Owsiak defrauduje kasę.  Kontrola skarbowa WOŚP rozlicza ich co do grosza ... Dosłownie... Czekam na komentarze jak łatwo oszukać skarbówkę na fundacjach   A co Hołowni i komentarzy w/w to i tak Cejrowski zrobił z nim co chciał - ale to moja subiektywna opinia...
  A co Hołowni i komentarzy w/w to i tak Cejrowski zrobił z nim co chciał - ale to moja subiektywna opinia...

Chcę zobaczyć te wszystkie wyszczekane osoby które bez podstaw najeżdżają na owsiaka jak to on kradnie etc kiedy życie ich dziecka zostanie uratowane przez sprzęt zakupiony z jego inicjatywy. A taka prawda że to pokolenie w pewnej ilości składa się z osób które gdyby nie owsiak byłyby już dawno pochowane albo nieprawidłowo rozwinięte.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie

!
   !