Bo Cejrowski jest od opowiadania o miejscach do których podróżuje, tyle - koniec i kropka.
A Owsiak ? C🤬j mnie obchodzi, że dorobił się na WOŚPie, serio c🤬j - bo tyle sprzętu co nakupił za te pieniądze, to żadna fundacja chyba nie nakupiła. Wyobrażacie sobie co by było jakby to wszystko zabrali ? Należy mu się jakiś procent, zasłużył k🤬s.
A Owsiak ? C🤬j mnie obchodzi, że dorobił się na WOŚPie, serio c🤬j - bo tyle sprzętu co nakupił za te pieniądze, to żadna fundacja chyba nie nakupiła. Wyobrażacie sobie co by było jakby to wszystko zabrali ? Należy mu się jakiś procent, zasłużył k🤬s.

Na Owsiaka zawsze robili nagonkę.Cejrowski tez ma problemy Marihuana jest ok Wolność słowa nie?Czy w Polsce coś takiego nie istnieje?Niech każdy sobie coś śpiewa co chce.Cejrowski jest mądry ale religia mu mózg wyprała.
Cejrowski to jest gawędziarz co nie wie ale się wypowie, przez większość czasu p🤬li takie kocopoły, że aż mnie uszy więdną. Powinien do tej Ameryki Pd wyjechać, bo z jego poglądami może tutaj w Polsze samobójstwo popełnić a tam co najwyżej go jakiś meksyk odstrzeli albo indianin dzidą przebije.
A Owsiak mnie wyjątkowo denerwuje, jaką się jak podczas rozruchu kaszlaka wiem, że to od niego zależne ale to jest Sadistic i c🤬j mnie to obchodzi. Wydaję się równy chłop sprzętu nakupił, ale na Łódstoku wstrzykuje ludziom marihułanełę.
A Owsiak mnie wyjątkowo denerwuje, jaką się jak podczas rozruchu kaszlaka wiem, że to od niego zależne ale to jest Sadistic i c🤬j mnie to obchodzi. Wydaję się równy chłop sprzętu nakupił, ale na Łódstoku wstrzykuje ludziom marihułanełę.
Owsiak to syn sb'eka, ale to pewnie wam nie przeszkadza. Fakty są takie, że zakupiony sprzęt w większości stoi bo polskich szpitali nie stań na korzystanie z niego. brakuje wyszkolonych pielęgniarek i anestezjologów. taka sytuacja ma miejsce w prawie wszystkich ośrodkach kardiochirurgii dziecięcej w Polsce i nie brakuje doświadczonych i wykształconych kardiochirurgów, ale stanowisk intensywnej terapii.
podpis użytkownika
fb.com/uookie
uookie napisał/a:
...Fakty są takie, że zakupiony sprzęt w większości stoi bo polskich szpitali nie stań na korzystanie z niego. brakuje wyszkolonych pielęgniarek i anestezjologów. taka sytuacja ma miejsce w prawie wszystkich ośrodkach kardiochirurgii dziecięcej w Polsce i nie brakuje doświadczonych i wykształconych kardiochirurgów, ale stanowisk intensywnej terapii.
No i oczywiście to jest wina Owsiaka

Dla mnie może być synem samego Stalina...
A jeżeli pomógł uratować życie przynajmniej jednej osobie było warto.
A jaki kiedyś trafisz do szpitala i na sprzęcie zobaczysz serduszko to wtedy możemy pogadać jak równy z równym
podpis użytkownika
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
ciekawe czy przykleili te serduszka też na F16
podpis użytkownika
fb.com/uookie
@uookie Skoro rzucasz takimi hasłami i nazywasz je faktami, podaj dane, statystyki, źródła (wiarygodne).
Wiesz coś, to powołaj się na jakieś źródła, a nie robisz ludziom wodę z mózgu jak TVN.
Wiesz coś, to powołaj się na jakieś źródła, a nie robisz ludziom wodę z mózgu jak TVN.
@Fumar ze strony wośp wosp.org.pl/jurek//comment/1223042963
podpis użytkownika
fb.com/uookie
cejrowski się przebrał ze pedała ? bo tak wygląda. a nie, on jest pedałem.
podpis użytkownika

Pan kapitan napisał/a:
Pedałem nie jest, bo kiedyś Pawlikowską pukał
![]()
Pukanie kobiet wyklucza to?

Linekk napisał/a:
Pukanie kobiet wyklucza to?![]()
ponoć tak pudelek.pl/artykul/41536/nie_istnieja_faceci_biseksualisci_to_sami_geje/

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

Cejrowski to j🤬y idiota. Obejrzyjcie jak wypadł na tle Hołowni -> jeszcze większego idioty.