Ja p🤬le, ale akcja. Facet który to nagrywał z góry musiał mieć srogą bekę.
W budynku jest waluta. Gościu ma swoją koparkę. Kopie kryptowaluty.
A jak wyjebie farbę w bankomacie to i tak h🤬j.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Na bank inżyniery z Afryki.
Jednak skierowanie na obsługę koparki, które dał biały szef, na coś się przydało
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Jednak skierowanie na obsługę koparki, które dał biały szef, na coś się przydało

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Ile kasy jest w takim bankomacie? W tylu chłopa to ile im wyjdzie, po 10k na głowe?
Naoglądali się "Dom z papieru" i postanowiłem zrobić budżetowy remake.
Zostawili koparkę, która może kosztuje więcej niż to co akurat mogło być w bankomacie...
Adrian92 napisał/a:
Ile kasy jest w takim bankomacie? W tylu chłopa to ile im wyjdzie, po 10k na głowe?
kilkaset tysięcy powinno być. tylko zastanawiam się, czy koparkę zaj🤬i, czy to ich, bo może być więcej warta jak ludzie sporo wybrali za dnia
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Adrian92 napisał/a:
Wynajęcie koparki, rozj🤬y tył samochodu, odpalenie działki dla jakiegoś Egona Olsena by to otworzył, a potem i tak się okaże, że w środku kilka euro, bo to była niedziela wieczór i przez weekend został opróżniony.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.