Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
J................S 2014-02-10, 20:50 21
Znaleźli i jego
Zgłoś
Huuudy_z_Mafii 2014-02-10, 20:52 20
Jak dla mnie to co teraz dzieje to jakiś p🤬lony żart.

25 lat nic z tym nie zrobili - napisali niby ustawę z myślą właśnie o Trynkiewiczu, żeby jakoś go i jemu podobnych jednak odizolować od społeczeństwa, a teraz wychodzi że c🤬ja ona daje (na prawdę jestem zaskoczony tym faktem). Teraz jest cyrk, antyterroryści, konwoje, więcej policji niżby prezydent przyjechał itd. itd.

38 milionów ludzi trzęsie dupę z powodu jednego człowieka? On jest jakimś człowiekiem o nadludzkich mocach czy co? Nie, nie mówię że samosąd jak wyjdzie będzie dobrym pomysłem, raczej sądzę że problem leży tam gdzie zwykle - u władzy, która jak zwykle leci w c🤬ja i odwraca uwagę od ważniejszych spraw.

Jedyne co mogę powiedzieć, to drodzy Sadole w następnych wyborach wybierzcie mądrze, bo Polsce obcięli już obie kończyny, nie dajcie im wyciąć serca...
Zgłoś
Kine 2014-02-10, 20:52 8
darkanzali napisał/a:

@Kine ty c🤬ju, a chcesz żeby takie coś po ulicy chodziło?!

Ależ ty ograniczony jesteś...
Zgłoś
C................I 2014-02-10, 20:57
ponoć znaleźli też zabójcę Kenedy'iego!
Zgłoś
ellsworth 2014-02-10, 20:59
Tusk nam tu drugą Białoruś zaraz urządzi! Najpierw tworzy prawo pod człowieka, bo akurat żaden paragraf się nie znalazł (gorzej niż w ZSRR, tam przynajmniej mieli najpierw gotowe paragrafy), a teraz taka historia, która śmierdzi na kilometr! Niby kto i jak miałby coś takiego wnieść?? Jeżeli w państwie, którego jest premierem dzieją się takie rzeczy w więzieniach to niech się poda do dymisji i sp🤬ala z tego ciepłego stołka w podskokach przeszukiwać wszystkie cele w kraju!
Zgłoś
O................p 2014-02-10, 21:06 1
Szczerze? AmberGold, OFE, setki innych spraw, a wy piszecie, że Polska jest państwem prawa. Stajemy się powoli bananową republiką. Ta sprawa to pikuś, przy tym co się wyprawia w tym kraju. Najlepiej jak najszybciej opuścić te "granice absurdu" i wyjechać w normalne miejsce.
Zgłoś
w................n 2014-02-10, 21:06 2
Mam nadzieję że po wyjściu ktoś go odjebie. W imię zasad sk🤬ysynu!
Zgłoś
endrju132 2014-02-10, 21:07
i piłkę Ramosa , a tak na serio to ciekawe jak szybko go zlinczują po wyjściu
Zgłoś
_................_ 2014-02-10, 21:09 9
Przecież od kilkunastu lat co roku się takich 100 jak on lub gorszych wypuszcza i jakoś cisza a tu nagle na jednego się wszyscy uwzięli... Przypadek ? oczywiście, że nie, to kolejna prowokacja i zajęcie nas czymś innym... Nasz kochany rząd boi się, że zaczniemy się organizować jak Ukraina więc wymyślił nam takiego brata Magdy W.
Ludzie zamiast wychodzić na ulice i iść w ślady naszych sąsiadów zaczynają się organizować na jakiegoś pedzia - media o tym ciągle trąbią i nas coraz bardziej podkręcają.
Pewnie będzie tak, że wypuszczą tego pedzia a ludzie będą strajkować tak jak np. z ACTA.
Może po jakimś czasie ktoś go zabije - więc będzie znów jakieś "BOOOM medialne" i tak do czasu aż na Ukrainie się uspokoi a my "ochłoniemy" i dalej będziemy siedzieć w domu...
Zgłoś
ocwpzw 2014-02-10, 21:15 4
Trzeba było się zastanawiać jak go skazywali, swoje odsiedział niech wyłazi. Proste. Po c🤬j było dożywocie cofać? Tacy byli miłosierni i nagle im się odwidziało. Resocjalizacja-sracja, 25 lat k🤬a
Zgłoś
p................r 2014-02-10, 21:19
Cytat:

Tusk nam tu drugą Białoruś zaraz urządzi! Najpierw tworzy prawo pod człowieka, bo akurat żaden paragraf się nie znalazł (gorzej niż w ZSRR, tam przynajmniej mieli najpierw gotowe paragrafy), a teraz taka historia, która śmierdzi na kilometr! Niby kto i jak miałby coś takiego wnieść?? Jeżeli w państwie, którego jest premierem dzieją się takie rzeczy w więzieniach to niech się poda do dymisji i sp***ala z tego ciepłego stołka w podskokach przeszukiwać wszystkie cele w kraju!

?
Przecież Europa jest 100 lat za Białorusią.
Zgłoś
bania88 2014-02-10, 21:23 3
Nie wydaje wam sie, ze ten Trynkiewicz to tak rozdmuchany bo cos bokiem znowu przeciskaja? Cos w stylu jak bylo z mama madzi.
Zgłoś
zielony145 2014-02-10, 21:25 4
Co za absurd ... legalny rząd zachowuje się jak mafia podrzucanie dowodów? Co to ma do k🤬y nędzy być ja mam się czuć bezpiecznie ze świadomością ,że mogą mnie zamknąć za damski c🤬j i na c🤬j wie ile?
Może trochę wyolbrzymiam ale prawo to prawo i powinno się je należycie egzekwować.
DZIĘKUJE DOBRANOC
Zgłoś
emd 2014-02-10, 21:34 4
to prawda, że znaleziono też teczkę Wałęsy ?
Zgłoś
sidian 2014-02-10, 21:35 1
Przec🤬j zabawne... Równie dobrze u mnie pod łóżkiem mogą znaleźć brakujące dwie torpedy z Kurska i zaginionego ruskiego satelitę szpiegowskiego. Przeginają pałę. Nie żebym popierał wypuszczenie tego sk🤬ysyna dalej niż pod mur przed pluton, ale... myśleć trzeba, a nie prawem się bawić, jakby było z gumy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie