👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szczerze? AmberGold, OFE, setki innych spraw, a wy piszecie, że Polska jest państwem prawa. Stajemy się powoli bananową republiką. Ta sprawa to pikuś, przy tym co się wyprawia w tym kraju. Najlepiej jak najszybciej opuścić te "granice absurdu" i wyjechać w normalne miejsce.

i piłkę Ramosa
, a tak na serio to ciekawe jak szybko go zlinczują po wyjściu

Przecież od kilkunastu lat co roku się takich 100 jak on lub gorszych wypuszcza i jakoś cisza a tu nagle na jednego się wszyscy uwzięli... Przypadek ? oczywiście, że nie, to kolejna prowokacja i zajęcie nas czymś innym... Nasz kochany rząd boi się, że zaczniemy się organizować jak Ukraina więc wymyślił nam takiego brata Magdy W.
Ludzie zamiast wychodzić na ulice i iść w ślady naszych sąsiadów zaczynają się organizować na jakiegoś pedzia - media o tym ciągle trąbią i nas coraz bardziej podkręcają.
Pewnie będzie tak, że wypuszczą tego pedzia a ludzie będą strajkować tak jak np. z ACTA.
Może po jakimś czasie ktoś go zabije - więc będzie znów jakieś "BOOOM medialne" i tak do czasu aż na Ukrainie się uspokoi a my "ochłoniemy" i dalej będziemy siedzieć w domu...
Ludzie zamiast wychodzić na ulice i iść w ślady naszych sąsiadów zaczynają się organizować na jakiegoś pedzia - media o tym ciągle trąbią i nas coraz bardziej podkręcają.
Pewnie będzie tak, że wypuszczą tego pedzia a ludzie będą strajkować tak jak np. z ACTA.
Może po jakimś czasie ktoś go zabije - więc będzie znów jakieś "BOOOM medialne" i tak do czasu aż na Ukrainie się uspokoi a my "ochłoniemy" i dalej będziemy siedzieć w domu...

Cytat:
Tusk nam tu drugą Białoruś zaraz urządzi! Najpierw tworzy prawo pod człowieka, bo akurat żaden paragraf się nie znalazł (gorzej niż w ZSRR, tam przynajmniej mieli najpierw gotowe paragrafy), a teraz taka historia, która śmierdzi na kilometr! Niby kto i jak miałby coś takiego wnieść?? Jeżeli w państwie, którego jest premierem dzieją się takie rzeczy w więzieniach to niech się poda do dymisji i sp***ala z tego ciepłego stołka w podskokach przeszukiwać wszystkie cele w kraju!
?
Przecież Europa jest 100 lat za Białorusią.
Nie wydaje wam sie, ze ten Trynkiewicz to tak rozdmuchany bo cos bokiem znowu przeciskaja? Cos w stylu jak bylo z mama madzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie