👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zobaczymy pojeby czy będziecie tacy dobrotliwi jak zgw🤬ci i zabije wam synka bądź brata.

Jaja jak berety.Jakim czeba być ograniczonym umysłowo że ktoś w to uwierzy, no tak oni myślą że naród durny to to łyknie.Lepiej mogli by mu pomóc samobója jebnąc jak nijakiwmu Andrzejowi bardziej wirygodne by było

tak jak pisał mapa- to pewnie kolejna zasłona dymna dla niezłego wała.
A skąd te wszystkie konwoje, AT i inne cuda?
Ponieważ panują tutaj takie nastroje, że gdyby go wypuścili przed bramę, zostałby rozniesiony przez tłum z widłami i pochodniami.
***Uwaga! Zanim mnie zwyzywacie za drugą część komentarza- przeczytajcie go do końca.
Odsiedział człowiek wyrok niemały- przecież nie wychodzi po dwóch latach za dobre sprawowanie, a ludzie w obawie przed nim prawo chcą zmieniać. To nie fair- zwłaszcza że prawo nie działa wstecz. Narzekają wszyscy że tu można zrobić obywatelowi wszystko i nawet nie piśnie- a sami uczestniczycie w takiej nagonce.
Tylko teraz pytanie- łatwo paplać, ale co zrobić?
Otóż tak, zmieniać prawo, ale w inny sposób. Jestem za tym, żeby pedofilów poddawać kastracji/ likwidacji- w zależności od tego jak daleko się zapędził.
Jest tyle spraw pedofilskich, i nikt się nimi nie zajmuje. Ciekawe czy ktoś tak samo domaga się sprawiedliwości wobec osób duchownych, o których ostatnio dość głośno. Je*ane dżender-srender wytyka im to co my powinniśmy. Akurat pyszczenia to się od nich możemy uczyć.
Uważam że to nie jest kwestia żadnej opcji politycznej- a wiem że w mojej wypowiedzi zaleciało prawicą.
Jedni mnie od razu zwyzywają, albo "tl,dr"
Po prostu s*urwysyństwo trzeba tępić, a nie kłócić się czyja to wina.
Nasza opieszałość doprowadza do takich sytuacji w tym kraju.
Idę robić pszyrę na jutro. Pokój ;>
A skąd te wszystkie konwoje, AT i inne cuda?
Ponieważ panują tutaj takie nastroje, że gdyby go wypuścili przed bramę, zostałby rozniesiony przez tłum z widłami i pochodniami.
***Uwaga! Zanim mnie zwyzywacie za drugą część komentarza- przeczytajcie go do końca.
Odsiedział człowiek wyrok niemały- przecież nie wychodzi po dwóch latach za dobre sprawowanie, a ludzie w obawie przed nim prawo chcą zmieniać. To nie fair- zwłaszcza że prawo nie działa wstecz. Narzekają wszyscy że tu można zrobić obywatelowi wszystko i nawet nie piśnie- a sami uczestniczycie w takiej nagonce.
Tylko teraz pytanie- łatwo paplać, ale co zrobić?
Otóż tak, zmieniać prawo, ale w inny sposób. Jestem za tym, żeby pedofilów poddawać kastracji/ likwidacji- w zależności od tego jak daleko się zapędził.
Jest tyle spraw pedofilskich, i nikt się nimi nie zajmuje. Ciekawe czy ktoś tak samo domaga się sprawiedliwości wobec osób duchownych, o których ostatnio dość głośno. Je*ane dżender-srender wytyka im to co my powinniśmy. Akurat pyszczenia to się od nich możemy uczyć.
Uważam że to nie jest kwestia żadnej opcji politycznej- a wiem że w mojej wypowiedzi zaleciało prawicą.
Jedni mnie od razu zwyzywają, albo "tl,dr"
Po prostu s*urwysyństwo trzeba tępić, a nie kłócić się czyja to wina.
Nasza opieszałość doprowadza do takich sytuacji w tym kraju.
Idę robić pszyrę na jutro. Pokój ;>

najgorsze jest też to, że jak próbowali nałożyć cenzurę na internety, naród wyszedł na ulicę. rudy T. i jego tysiąć rozbójników kradnie co popadnie i ile popadnie - normalny ruch uliczny, tu samochód, tu autobus ... No to mamy zasłonę dymną.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie