Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-10, 21:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 21:48
Zobaczymy pojeby czy będziecie tacy dobrotliwi jak zgw🤬ci i zabije wam synka bądź brata.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 21:48
Jaja jak berety.Jakim czeba być ograniczonym umysłowo że ktoś w to uwierzy, no tak oni myślą że naród durny to to łyknie.Lepiej mogli by mu pomóc samobója jebnąc jak nijakiwmu Andrzejowi bardziej wirygodne by było
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 21:57 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
brylant1412 2014-02-10, 22:03
chytrą babe z Radomia też znależli
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 22:03 1
tak jak pisał mapa- to pewnie kolejna zasłona dymna dla niezłego wała.
A skąd te wszystkie konwoje, AT i inne cuda?
Ponieważ panują tutaj takie nastroje, że gdyby go wypuścili przed bramę, zostałby rozniesiony przez tłum z widłami i pochodniami.

***Uwaga! Zanim mnie zwyzywacie za drugą część komentarza- przeczytajcie go do końca.
Odsiedział człowiek wyrok niemały- przecież nie wychodzi po dwóch latach za dobre sprawowanie, a ludzie w obawie przed nim prawo chcą zmieniać. To nie fair- zwłaszcza że prawo nie działa wstecz. Narzekają wszyscy że tu można zrobić obywatelowi wszystko i nawet nie piśnie- a sami uczestniczycie w takiej nagonce.

Tylko teraz pytanie- łatwo paplać, ale co zrobić?
Otóż tak, zmieniać prawo, ale w inny sposób. Jestem za tym, żeby pedofilów poddawać kastracji/ likwidacji- w zależności od tego jak daleko się zapędził.

Jest tyle spraw pedofilskich, i nikt się nimi nie zajmuje. Ciekawe czy ktoś tak samo domaga się sprawiedliwości wobec osób duchownych, o których ostatnio dość głośno. Je*ane dżender-srender wytyka im to co my powinniśmy. Akurat pyszczenia to się od nich możemy uczyć.

Uważam że to nie jest kwestia żadnej opcji politycznej- a wiem że w mojej wypowiedzi zaleciało prawicą.
Jedni mnie od razu zwyzywają, albo "tl,dr"
Po prostu s*urwysyństwo trzeba tępić, a nie kłócić się czyja to wina.
Nasza opieszałość doprowadza do takich sytuacji w tym kraju.

Idę robić pszyrę na jutro. Pokój ;>
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 22:08 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 22:09
Postawcie u bookmahera zarobicie
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 22:16 1
Zgłoś
k4bleh 2014-02-10, 22:16 1
24. Zmarszczki Ibisza
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 22:27 3
25. Śmieszne żarty BongMana
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 22:27 1
najgorsze jest też to, że jak próbowali nałożyć cenzurę na internety, naród wyszedł na ulicę. rudy T. i jego tysiąć rozbójników kradnie co popadnie i ile popadnie - normalny ruch uliczny, tu samochód, tu autobus ... No to mamy zasłonę dymną.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 22:34 1
Zgłoś
gackowaty 2014-02-10, 22:43
I jeszcze Nemo się znalazł.
Zgłoś
Brzydkii 2014-02-10, 22:49
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem