wszystko w popularnym amerykańskim programie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-27, 0:42
Swoją drogą Justina musi mieć naprawdę potężną psychę, żeby wytrzymać cały ten hejt.
konto usunięte
2012-07-27, 10:04
pawlonkon na pewno ma armię psychologów, terapeutów z którymi cały czas pracuje.
konto usunięte
2012-07-27, 11:19
matt leblanc przynajmniej zareagował prawidłowo
Tytuł i cała reszta opisująca film jak w "popularnonaukowych" pudelkach itp ^^
konto usunięte
2012-07-27, 14:15
Lubię tego gościa
konto usunięte
2012-07-27, 14:33
fajna ta Kristen Stewart ma ktoś do niej numer?
konto usunięte
2012-07-27, 14:46
pawlonkon jak bym zarabiał na piszczącym głosie tyle co on też miał bym w dupie wszystkich hejterów z sobą włącznie
konto usunięte
2012-07-27, 14:50
konto usunięte
2012-07-27, 16:04
pawlonkon napisał/a:
Swoją drogą Justina musi mieć naprawdę potężną psychę, żeby wytrzymać cały ten hejt.
Swoja droga to taki justin ma w dupie co ty se tam gadasz i reszta frajerow...on se pomyka nowym lambo, a ty pewnie nawet samochodu nie masz ^^
@lohan Siedemnastolatek w nowym Lambo? A no tak zapomniałem... Ameryka.
@pawlonkon
on nie wie co do niego ludzie mówią
konto usunięte
2012-07-27, 22:05
Lohan czemu cisniesz pawlonkonowi ? Przecież on nic złego na Bibera nie napisał.
On się nie przejmuje ludzmi skoro ma tyle kasy i może mieć wszystko. Robi co lubi i jeszcze ma pelno kasy przy tym, malo kto tak będzie miał ^^