👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam nie widzę nic niestosownego. Stanął dureń autobusem i wkręca, że nie ma kluczyków ? Wpierrrrdolić mu jeszcze cepów na ryj to może by dotarło.
Ale kultura jest. "Pan" używała regularnie. szacunek przede wszystkim.

Ci co bronią tej wieśniary to chyba nie przejeżdżali nigdy przez polsko - rosyjską granicę. Chamstwo i nic więcej, do tego obostrzenia obecnie robią wszystko żebyś nawet szklanki benzyny nie wwiózł więcej niż można to tusek order uśmiechu przyśle.

Przed chwilą byłem autem w sklepie i mówili o tym w radiu, więc coś mi się wydaje że sprawa będzie miała dalszy ciąg. Chciałem jeszcze tylko dodać, że to nie mój materiał, jak to ktoś wcześniej sugerował

Bo do innych inaczej nie dociera!!!
Cwaniaki wielkie, kozaczą i bazują na tym, że ta babka powinna pełzać, a ona takich kmiotów ma tam pełno.
Baba wie jak z frajerem pojechać!
Taki szacunek do instytucji państwa? To państwo takim samym szacunkiem odpowiada.
Cwaniaki wielkie, kozaczą i bazują na tym, że ta babka powinna pełzać, a ona takich kmiotów ma tam pełno.
Baba wie jak z frajerem pojechać!
Taki szacunek do instytucji państwa? To państwo takim samym szacunkiem odpowiada.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie