niech zaśpiewa to ktoś kto wogóle umie śpiewać i będzie git piosenka

Ja p🤬le... co to k🤬a jest ?! O ile potrafię zrozumieć kampanie wirusową, o tyle tego typy gówno bardziej uświadamia mnie w tym, że tylko idioci głosują i wspierają tą partię
Ten głos w tle to twój ? Mogłeś chociaż k🤬sa z mordy wyciągnąć... "Cena cukru, rośnie, rośnie"
Tekst to chyba wymyślałeś w traktorze podczas orania pola...

@up
mi się właśnie podoba ten fałsz dodaje dramaturgii a tekst według mnie jest na zwałę. Jaką partię k🤬a ? Oglądałeś uważnie ? Ten spot jest k🤬a antypartyjny !
''? Mogłeś chociaż k🤬sa z mordy wyciągnąć... ''
Niestety kręgosłup mi uniemożliwa włożenie tego organu do ust. Wiem bo próbowałem i odpuściłem. Niektórzy poszli dalej ! Jak twoje wycięte żebra Super R🤬aczu ?
mi się właśnie podoba ten fałsz dodaje dramaturgii a tekst według mnie jest na zwałę. Jaką partię k🤬a ? Oglądałeś uważnie ? Ten spot jest k🤬a antypartyjny !
''? Mogłeś chociaż k🤬sa z mordy wyciągnąć... ''
Niestety kręgosłup mi uniemożliwa włożenie tego organu do ust. Wiem bo próbowałem i odpuściłem. Niektórzy poszli dalej ! Jak twoje wycięte żebra Super R🤬aczu ?
He he, warny polecą

podpis użytkownika
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Pan Rzeźnik napisał/a:
warny polecą
e tam, jeszcze nie jest tak źle

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

znawcaekranu napisał/a:
@up
Krótko mówiąc, kolejny gówniany bełkot o niczym :] Wg. mnie to nie fałsz dodaje dramaturgii, a oklepany podkład muzyczny.
Fakt, nie oglądałem tych obrazków (bo chyba tylko po nich można wnioskować to co piszesz), tekst mnie rozj🤬 do tego stopnia, że oślepłem na chwilę

Cena cukru rośnie rośnie... A największe buraki ciągle na stołkach.
J🤬 ich! Przeróbmy ich na cukier!
BTW: Gdzie jest Twoj wczorajszy tekst o cyganach ? Czyzby wolnosc słowa nie zatriumfowała ?
J🤬 ich! Przeróbmy ich na cukier!
BTW: Gdzie jest Twoj wczorajszy tekst o cyganach ? Czyzby wolnosc słowa nie zatriumfowała ?

Polecam przyjrzeć się kolesiowi, który stoi za Jarkiem(Ten w kapeluszu). Jego mina mówi coś w stylu "Co ja k🤬a tu robię"
(tu byłoby słowo zaczynające się na W, kończące na J, oznaczające szybkie oddalenie się) z polityką z tej strony! Ale k🤬a w podskokach!
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

I co to niby jest? Czemu w tle jest PiS i SLD? Taka sugestia, że to niby przez nich mamy największy burdel po 4 latach po '89? Jak zwykle wszystko to wina PiS a PO jest niewinne. Czy sadistic jest pro PeOwski? Może wrzucił to internetowy młody demokrata z rozkazu Schetyny?