Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-08-24, 1:16 2
niech zaśpiewa to ktoś kto wogóle umie śpiewać i będzie git piosenka
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-24, 1:19 60
Ja p🤬le... co to k🤬a jest ?! O ile potrafię zrozumieć kampanie wirusową, o tyle tego typy gówno bardziej uświadamia mnie w tym, że tylko idioci głosują i wspierają tą partię Ten głos w tle to twój ? Mogłeś chociaż k🤬sa z mordy wyciągnąć... "Cena cukru, rośnie, rośnie" Tekst to chyba wymyślałeś w traktorze podczas orania pola...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-24, 2:20 32
@up
mi się właśnie podoba ten fałsz dodaje dramaturgii a tekst według mnie jest na zwałę. Jaką partię k🤬a ? Oglądałeś uważnie ? Ten spot jest k🤬a antypartyjny !

''? Mogłeś chociaż k🤬sa z mordy wyciągnąć... ''
Niestety kręgosłup mi uniemożliwa włożenie tego organu do ust. Wiem bo próbowałem i odpuściłem. Niektórzy poszli dalej ! Jak twoje wycięte żebra Super R🤬aczu ?
Zgłoś
The Butcher 2011-08-24, 2:56 2
He he, warny polecą

podpis użytkownika

W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-24, 4:55 7
@up
tylko nie to, dopiero z miesięcznego bana wróciłem
Zgłoś
~tip.top 2011-08-24, 7:38 1
Pan Rzeźnik napisał/a:

warny polecą

e tam, jeszcze nie jest tak źle

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-24, 7:41 2
Następny Wiśniewski się urodził
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-24, 8:30
znawcaekranu napisał/a:

@up
mi się właśnie podoba ten fałsz dodaje dramaturgii a tekst według mnie jest na zwałę. Jaką partię k🤬a ? Oglądałeś uważnie ? Ten spot jest k🤬a antypartyjny !

Krótko mówiąc, kolejny gówniany bełkot o niczym :] Wg. mnie to nie fałsz dodaje dramaturgii, a oklepany podkład muzyczny.
Fakt, nie oglądałem tych obrazków (bo chyba tylko po nich można wnioskować to co piszesz), tekst mnie rozj🤬 do tego stopnia, że oślepłem na chwilę
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-24, 9:17 1
Cena cukru rośnie rośnie... A największe buraki ciągle na stołkach.
J🤬 ich! Przeróbmy ich na cukier!

BTW: Gdzie jest Twoj wczorajszy tekst o cyganach ? Czyzby wolnosc słowa nie zatriumfowała ?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-24, 11:52
@up
aha
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-24, 13:27 1
Polecam przyjrzeć się kolesiowi, który stoi za Jarkiem(Ten w kapeluszu). Jego mina mówi coś w stylu "Co ja k🤬a tu robię"
Zgłoś
BongMan 2011-08-24, 13:53 1
(tu byłoby słowo zaczynające się na W, kończące na J, oznaczające szybkie oddalenie się) z polityką z tej strony! Ale k🤬a w podskokach!

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-24, 13:59 1
Na Kongres Nowej Prawicy głosować ! : )
Zgłoś
Konto usunięte 2011-08-24, 14:06 2
I co to niby jest? Czemu w tle jest PiS i SLD? Taka sugestia, że to niby przez nich mamy największy burdel po 4 latach po '89? Jak zwykle wszystko to wina PiS a PO jest niewinne. Czy sadistic jest pro PeOwski? Może wrzucił to internetowy młody demokrata z rozkazu Schetyny?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie