Materiał jak najbardziej trafny! Jebłem śmiechem 😂 Tylko, że w obecnych czasach zj🤬ia wszechobecnego szybko znajdą się sp🤬oliny umysłowe, które będą mjałczeć, że no jak to, tak nie wolno i zapewne będzie jak ktoś wyżej pisał, że tvn i inne c🤬je będą nawoływać do publicznego linczu śmiałków i wesołków. Niech się w końcu ten naród wybrany zbudzi, bo ileż można patrzeć na zgniły zachód, gdzie hameryka cała zczarniała z kalifatem brytyjskim, francją, niemcami i całą resztą, która była, jest i nadal wtóruje klaszcząc w dłonie i wiwatuje na cześć inżynierów, doktorów i biznesmenów, którzy napływają na czyste białe tereny niczym rzeka gównem płynąca z pękniętej kanalizacji 💩💩💩
Para konfederatów na wakacjach.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
hahahah
K🤬a takich inzynierow i lekarzy nam potrzeba dawac im ponton i kierunek Europa
K🤬a takich inzynierow i lekarzy nam potrzeba dawac im ponton i kierunek Europa

Jestem przekonany, że murzynki mają wyższe IQ od tych dwóch pedałków razem
dwakilo napisał/a:
Para konfederatów na wakacjach.
Podaj adres, pościel łóżka i ubogacaj się.
Jestem jednak pod wrażeniem tego, że są również i mudżynki, bo zazwyczaj sprowadzani "inżynierowie" i "lekarze" to były chłopy 🤣 Tym razem samiczki, czyli p0lki będą je nap🤬lać i tworzyć w jedną noc hitlerowski odpowiednik do zwalczania odpadów czy jednak pozwolą czarnulkom żyć? 🤣
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xD
bo wiecie jak u na s byl murzyn iles tam lat wczesniej to byla taka atrakcja ,a teraz oni maja taka atrakcje jak sa tam biali