👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ja kilka dni temu tankowałem po 5,92zł..........................................................

taa, a cinquecento kosztowało 30tys, nie wspominając o jakichś normalnych autach
Spoko za granicą po przeliczniku wychodzi u nich właśnie taka cena
Np. w Niemczech standard to tak z 2/2.5 tys. Euro na miecha, a litr diesla to ok. 1.45
Także tego

Np. w Niemczech standard to tak z 2/2.5 tys. Euro na miecha, a litr diesla to ok. 1.45

Także tego

jakby teraz były takie ceny to na noc silnika bym nie gasił.
nie rozumiem przecież mamy takie same ceny jak na zdjeciu, te ceny są w €uro prawda? no więc nie wiem o co tyle krzyku

Ciekawe jak by zrobić time machine i cofać się w czasie żeby tankować to zapewne szybko by się jej budowa zwróciła
dziś tankuje do pełna 95 za jakieś 270 zl wtedy bym się zmieścił w 75 zl :\
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie