👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

chyba kiedyś znowu będziemy za chleb płacić plecakiem kasiory tak jak teraz jest na Białorusi za zajczyki

@Grubber
Właśnie o to chodzi. Ludzie wspominają jak to paliwo było tanie 10 lat temu, a zapominają że nie zarabiali tyle co teraz.
Właśnie o to chodzi. Ludzie wspominają jak to paliwo było tanie 10 lat temu, a zapominają że nie zarabiali tyle co teraz.

I jeszcze była wtedy zwykła uniwersalna 95, czerwona 98. Echh...

No coz ja zawsze mialem ciagoty do podrozowania i teraz w koncu kiedy zarabiam niezle moge odlozyc na bilety i wyjechac za granice, wiec nie pieprzyc, ze jest ciezko.
Co polecacie, Anglia, Irladnia, czy moze Niemcy?
Co polecacie, Anglia, Irladnia, czy moze Niemcy?

Srednia pensja 3300? ciekawe kto to nabija bo napewno nie zwykly szary kowalski...
Jak 2000 uda sie wyciagnac to "zycie jak w madrycie".
Jak 2000 uda sie wyciagnac to "zycie jak w madrycie".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie