Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:17
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
cenzura na żywo
konto usunięte • 2012-08-03, 19:27
koleś uczący się w szkole muzycznej wykonuje piosenkę o smutnych czasach w jakich żyjemy, publiczność nagradza go gromkimi brawami, ale światowcom z jury nie podoba się treść (zero uwag na temat wokalu itp...) akcja od 2:30

kilka słów komentarza:

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prometheus_Coprophagus 2012-08-03, 20:32 2
1. Nigdzie nie stwierdziłem, że tekst za trudny. Stwierdziłem, że rynek muzyczny (a na zyski z niego docelowo nastawiony jest program) nie oczekuje ambitnych utworów z przesłaniem. Jest różnica? Wydaje mi się, że spora.
2. Nie oglądam TV, toteż nie wnikam kto tam jakie poglądy reprezentuje. Dlatego, na podstawie dostępnej mi wiedzy, próbuję racjonalizować.
3. Do słownika marsz, z definicją racjonalizacji się zapoznać .

Nawiasem, zauważyłem, że ostatnio modne jest wyzywanie adwersarzy od lemingów, gimbusów, PiS-owców, et caetera. Ciekawy zabieg - nie niesie żadnej wartości merytorycznej, nie zwraca uwagi na żadne konkretne błędy, niedociągnięcia, czy nawet cechy rozmówcy, a plebs na to leci. Tak też działają media, na które tak soczyście plujesz.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 20:34 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 20:59 1
@up brawo nawet nie znasz tego "przyslowia" inteligencie jak juz to "w dupie byliscie gowno widzieliscie" ale skad taki pajac to moze wiedziec. A ja nie ogladam ani tvnu ani polsatu same zacofane kopie hamerykanskich programow z przed 10lat. Ale takie juz jest polskie spoleczenstwo albo debile albo dewoty.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 21:00 62
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rafal1757 2012-08-03, 21:02 56
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 21:02 4
Zgłoś
Truckerek 2012-08-03, 21:12 1
Komentarz obraza moje miasto. Może i Sztaba cep, ale Koszalin jest cudowny....
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 21:13 11
dawno się tak nie zdenerwowałem, najgorsze to szydercze "Polska jest najważniejsza" - idiota, debil, tępak, zero honoru, wszyscy powiewają jak chorągiewki
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2012-08-03, 21:16 1
Komunistów zabolał przekaz tej piosenki... Całe jury na odstrzał !
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 21:16
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 21:18 8
Zgłoś
pusifer 2012-08-03, 21:18 4
Zgłoś
kroplowa 2012-08-03, 21:18
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-03, 21:19
Zgłoś
latenightalumn 2012-08-03, 21:23
a to moj bohater....telewizja robi siano z glowy obywatelom.....przejzyjmy na oczy!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem