Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
cenzura na żywo
Konto usunięte • 2012-08-03, 19:27
koleś uczący się w szkole muzycznej wykonuje piosenkę o smutnych czasach w jakich żyjemy, publiczność nagradza go gromkimi brawami, ale światowcom z jury nie podoba się treść (zero uwag na temat wokalu itp...) akcja od 2:30

kilka słów komentarza:

Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-08-03, 20:32 2
1. Nigdzie nie stwierdziłem, że tekst za trudny. Stwierdziłem, że rynek muzyczny (a na zyski z niego docelowo nastawiony jest program) nie oczekuje ambitnych utworów z przesłaniem. Jest różnica? Wydaje mi się, że spora.
2. Nie oglądam TV, toteż nie wnikam kto tam jakie poglądy reprezentuje. Dlatego, na podstawie dostępnej mi wiedzy, próbuję racjonalizować.
3. Do słownika marsz, z definicją racjonalizacji się zapoznać .

Nawiasem, zauważyłem, że ostatnio modne jest wyzywanie adwersarzy od lemingów, gimbusów, PiS-owców, et caetera. Ciekawy zabieg - nie niesie żadnej wartości merytorycznej, nie zwraca uwagi na żadne konkretne błędy, niedociągnięcia, czy nawet cechy rozmówcy, a plebs na to leci. Tak też działają media, na które tak soczyście plujesz.

podpis użytkownika

Post mortem per rectum
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 20:34 1
c🤬ja wiecie w dupie byliście bla bla bla !!!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 20:59 1
@up brawo nawet nie znasz tego "przyslowia" inteligencie jak juz to "w dupie byliscie gowno widzieliscie" ale skad taki pajac to moze wiedziec. A ja nie ogladam ani tvnu ani polsatu same zacofane kopie hamerykanskich programow z przed 10lat. Ale takie juz jest polskie spoleczenstwo albo debile albo dewoty.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 21:00 62
To co powiedziała Zapendowska mnie zamurowało co ona p🤬li? Że piosenka o patriotyzmie jest okropna? Bo co niby? Nie, no k🤬a, nie rozumiem o c🤬j tu chodzi. Nie gustuję w tego rodzaju muzyce, ale chłopak całkiem znośnie zaśpiewał i przynajmniej o czymś... No tak, nie jesteśmy już Polakami... Jesteśmy Europejczykami (nie chodzi mi o położenie geograficzne), Polski nie ma, więc jaka tu k🤬a mowa o patriotyzmie.

A c🤬j wam w dupy i na imię, jeszcze Polska nie zginęła
Zgłoś
Rafal1757 2012-08-03, 21:02 56
i patrzcie k🤬a taka p🤬da szpak wygrywa czy zdobywa jakieś wysokie miejsce w tym c🤬jowym programiku a koleś który zaśpiewał o ważnej rzeczy i w fajnym stylu jest zjechany jak gówno. Jak dla mnie komentarz 100 % trafny
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 21:02 4
Piosenka kiczowata ale reakcja Zapendowskiego and company na poziomie właściciela gazowanego BMW 735 z rejestracją WND...

A Pietrzak niech nie p🤬li o strasznej komunie, bo był jej beneficjentem a kiedy nastał nowy ustrój to za przeproszeniem pana Janka wolny rynek zweryfikował. Oczywiście będzie p🤬lił, że spisek ż🤬dokomuny w KRRiTV nie pozwolił mu dotrzeć do szerszej publiczności, bo ten bufon nie potrafi przyjąć dzielnie na klatę (jak Tadeusz Droza), że jego twórczość to suchary których już nawet chore gołębie nie chcą wp🤬lać.
Zgłoś
Truckerek 2012-08-03, 21:12 1
Komentarz obraza moje miasto. Może i Sztaba cep, ale Koszalin jest cudowny....
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 21:13 11
dawno się tak nie zdenerwowałem, najgorsze to szydercze "Polska jest najważniejsza" - idiota, debil, tępak, zero honoru, wszyscy powiewają jak chorągiewki
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2012-08-03, 21:16 1
Komunistów zabolał przekaz tej piosenki... Całe jury na odstrzał !

podpis użytkownika

Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 21:16
Oni w dupie mają kraj, tu chodzi o pop kulturę. K🤬y ż🤬dowskie.
"Nie idź w tą patriotyczną ścieżką" co to k🤬a za rada.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 21:18 8
"Ponieważ akie patriotyzmy to coś okropnego" - Ty k🤬o zgnij. Przepadnij.

Serce rośnie, jak widzi się młodego chłopaka który ma odwagę publicznie przed tłumem ludzi głośno powiedzieć - Polska jest najważniejsza. A tym p🤬lonym snobkom z jury c🤬j w jedzenie...

Tak oprócz tego, jak zaczął to trochę mi przypominał Niemena Ogólnie świetny wokal
Zgłoś
pusifer 2012-08-03, 21:18 4
C🤬jowo śpiewał, c🤬jowe jury, c🤬jowy siwy, wszystko c🤬j.
Zgłoś
kroplowa 2012-08-03, 21:18
2:09 'C🤬j mu w dupę'
2:11 'Tak'

oO tylko ja to widzę?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-03, 21:19
A i o k🤬a, KSW zaraz...
Zgłoś
latenightalumn 2012-08-03, 21:23
a to moj bohater....telewizja robi siano z glowy obywatelom.....przejzyjmy na oczy!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie