koleś uczący się w szkole muzycznej wykonuje piosenkę o smutnych czasach w jakich żyjemy, publiczność nagradza go gromkimi brawami, ale światowcom z jury nie podoba się treść (zero uwag na temat wokalu itp...) akcja od 2:30
kilka słów komentarza:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Program rozrywkowy, jako czysty biznes, musi na siebie zarobić - muzyka wykonywana przez finalistę ma się dobrze sprzedawać. Stąd niechęć prowadzących do takiego repertuaru. Nie spodziewajmy się kuźni talentów dla nowych Gintrowskich, Łapińskich, Waglewskich, Kaczmarskich.
konto usunięte
2012-08-03, 19:34
Jeszcze mu samobójstwo popełnią
konto usunięte
2012-08-03, 19:34
Cytat:
Program rozrywkowy, jako czysty biznes, musi na siebie zarobić - muzyka wykonywana przez finalistę ma się dobrze sprzedawać. Stąd niechęć prowadzących do takiego repertuaru. Nie spodziewajmy się kuźni talentów dla nowych Gintrowskich, Łapińskich, Waglewskich, Kaczmarskich.
zwróć uwagę na przeciwstawność reakcji jury i publiczności
Owszem, zauważyłem. Ale powiedz szczerze - rynek przyjmie lepiej Blog 27 z banalnymi pseudolirykami czy Gintrowskiego z tekstami Herberta?
konto usunięte
2012-08-03, 19:40
konto usunięte
2012-08-03, 19:52
konto usunięte
2012-08-03, 19:53
Bociany maja czerwone dzioby, niech do Moskwy leca! Tepic komunistow!
konto usunięte
2012-08-03, 20:01
Nie mam pojęcia kto wygrał edycję, telewizji nie oglądam. Nie próbuję też dociekać przyczyn, dla których jurorzy nie przepuścili chłopaczka - jedynie racjonalizuję.
konto usunięte
2012-08-03, 20:14
@up bo my juz nie jestesmy Polakami, tylko Europejczykami (a najwlasciwszym okresleniem bylo by "bialy murzyn")