Moment, który przejdzie do historii sportu, miał miejsce podczas Mistrzostw Europy w Łyżwiarstwie Figurowym w Espoo w Finlandii w ten weekend, kiedy znany aktywista transpłciowy próbował jeździć na łyżwach w niezbyt dobrze przećwiczonym schemacie.
Łyżwiarz Minna-Maaria Antikainen, wcześniej znany jako Markku-Pekka Antikainen, sprawił, że publiczność podczas ceremonii otwarcia była wstrząśnięta.
Panowie żeby jeździć na łyżwach nie trzeba od razu ucinać sobie siurka.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
masz coś ciekawszego od pedała na lodzie?
Halman napisał/a:
masz coś ciekawszego od pedała na lodzie?
Tak Halman po lodzie.
T3RMINATOR napisał/a:
Tak Halman po lodzie.
K🤬a, jem teraz p🤬lcu....
Moze niech jednak Putin wystrzeli te atomowki.....
Wielkie nic ilościowo tych dziwolągów, a wp🤬lają ich wszędzie. Aż strach lodówkę otworzyć.
shoe5maker napisał/a:
Wielkie nic ilościowo tych dziwolągów, a wp🤬lają ich wszędzie. Aż strach lodówkę otworzyć.
...a powinni do pieca.
Łee tam, myślałem, że pokaże fiuta.
Orli
2023-01-29, 15:07
Ja p🤬le to już wolę ruski mir
Naj🤬a/y/e ja działo...
Tranzystor doznał przepięcia.
OdbytBiskupa napisał/a:
Łee tam, myślałem, że pokaże fiuta.
Przecież teraz zostawia go w domu...
Wyj🤬 w kosmos te wszystkie k🤬y transpłciowe
smc
2023-01-29, 17:27
Pedały zdają sobie sprawę, że do niczego się nie nadają. Dlatego są takie agreswyne
Co z tego, ze nie potrafi jeździć na łyżwach. Grunt, ze to transplciowy aktywista.