👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Skrzynka piwa.
Genialny jest.
Aż mi się przypomniał film od GIT produkcji:
Może na pierwszy rzut oka porównanie z dupy. Ale tak jakoś mi się skojarzyło.
Cały temat o pojeżdzie dziecka neo od twórców Kapitana Bomby -https://www.sadol.pl/jak-git-produkcja-zalatwila-trola-themarik1234-vt41556.htm
Genialny jest.
Aż mi się przypomniał film od GIT produkcji:
Może na pierwszy rzut oka porównanie z dupy. Ale tak jakoś mi się skojarzyło.
Cały temat o pojeżdzie dziecka neo od twórców Kapitana Bomby -https://www.sadol.pl/jak-git-produkcja-zalatwila-trola-themarik1234-vt41556.htm

nie wiem kto to cezik ale ten film mnie rozbawił piwo trza miec dystans a nie spinac zwieracze

łeb jak sklep, nie ma co, idę o zakład że 90% polskiej sceny muzycznej nie potrafiłoby sklepać swojej piosenki ze zrobioną przez siebie muzyką i teledyskiem, mistrz i tyle, można go nie lubić ale nie można powiedzieć że chłopak nie ma talentu, zjada większość polskich śpiewaków bez popijania i tyle w temacie

Nikt nie ogarnął, że ten filmik powstał celem wypromowania JoeMonstera. Logo na początku i wykorzystanie wpisów użytkowników akurat stamtąd - a nie skądkolwiek indziej, na przykład z YouTuby - to nie przypadek!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie