Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Chajzer lata z mapą
Wikmndfm • 2013-12-04, 17:41
Program z ulubionej stacji każdego sadisticowego narodowca. Młody Chajzer lata po stolicy z mapą konturową Polski i Europy
Enjoy!

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-04, 19:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-04, 19:43 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bodziosowy111 2013-12-04, 19:47
Większość z nich to dysmózgi i powinni oddawac państwu za edukacje
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-04, 19:55
Eeeej, to ja w sumie w Francji mieszkam. Tre bję!
Zgłoś
erebre 2013-12-04, 20:17
Najprościej pokazać w TV kilku idiotów i nieuków i zrobić z tego show. Po pierwsze - myślę, że znaczna większość społeczeństwa wie, gdzie leżą duże polskie miasta i są w stanie pokazać je na mapie. Po drugie... naśmiewanie się, że mieszkańcy USA nie potrafią wskazać, gdzie jest Finlandia, Austria, Ukraina i o zgrozo Polska (w końcu My to naród wybrany - powinien każdy wiedzieć gdzie leży) to też żenada. Proponuję w Europie zrobić test i kazać na mapie USA wskazać Oregon, Wyoming, Alaskę, czy o zgrozo... stan Nowy Jork... to też stan...
I tak, przyznaję się - sam nie wiem gdzie te stany mają granice bez zerknięcia na mapę.
Jeszcze proponuję zapytać kto jest głową państwa Kanady i Australii, a dla chętnych wyzwań zapytać jakie państwo w Ameryce Południowej należy do UE.
Zgłoś
korzonek 2013-12-04, 20:23
A mi się podobał tok dedukcji starszego pana od Finlandii. Tam się z ruskimi prali to tu a wojna zimowa ciekawa sprawa
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-04, 21:31 1
Cholera, a zwrócił ktoś uwagę, że nie widać w jednym ujęciu mapy, osoby zaznaczającej, i tego reportera, który wskazuje co ma ktoś pokazać? Nie wmówi mi ktoś, że Polak nie wie gdzie jest Kraków, albo że laska zaznaczyła Wrocław na Mazurach... Trochę przesadzili z tym ukazaniem Polaka, jako tumana rodem z Ameryki
Zgłoś
Skimciol 2013-12-04, 21:36
1:44 "Radom w Katowicach" Jeżeli oni twierdzą że tam znajdują się Katowice to niech sie od***dolą od Ty debili którym dorównują swoją wiedzą
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-04, 21:54
... ALE JAK TO PRZECIEŻ W POLSCE EDUKACJA TAKA TRUDNA A W HAMERYCE SAMI IDIOCI ... rzeczywiście jak zwykle internety miały racje . Kiedy przypominam sobie niektórych ludzi ze szkoły to jednak wcale nie jestem zdziwiony tym materiałem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-04, 21:58
Katowice w Wałbrzychu są moim idolem. Chajzer jest takim samym debilem jak dzisiejsza gimbaza. Borze dlaczego nie biją ich książkami po łbach?
Zgłoś
Putis 2013-12-04, 22:18
Hmm tak sobie czytam i dochodzę do wniosku Amerykanom żyję się dobrze i dostatnie a są niby głupi a my jesteśmy niby tacy wyedukowani a bida aż piszczy Oo Powiem tak jako Polak też nie byłbym w stanie wymienić wszystkich krajów Afrykańskich bo nigdy mnie to nie interesowało, żyję w Europie to wiem co jest gdzie w Europie.. Tak samo mało kto z Europejczyków wie gdzie leży konkretny stan w USA, niby wiem gdzie leży California, LA, Miami i Waszyngton te jeziorka całe coś tam pamiętam ale bądźmy szczerzy - przecież to że jakiś Amerykanin źle pouzupełniał mapkę Europy nie świadczy o tym że jest głupi?

Cały film to specjalność Chajzera, pozmieniać tak żeby wyszło że ktoś jest głupszy niż się wydaję, wiele osób jest zaskoczona pytaniami albo brzmią one inaczej - wiadomo jak ktoś się zachowuje w stresie ale po prostu nie wierzę że żaden Polak nie uzupełnił prawidłowo mapki bo sam bym to zrobił w 95% ;]
Zgłoś
Wisnia1910 2013-12-05, 0:41
No u mnie w pierwszej klasie gimnazjum znalazła się pewna dziewoja, która nie potrafiła rozróżnić kontynentów na mapie świata (włącznie z pokazaniem gdzie znajduje się Europa i Polska).
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-05, 3:34
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-05, 10:59
Zgłoś
kalinka21 2013-12-05, 17:45
@Senion

Cytat:

Jak wszyscy tacy mądrzy, to zapraszam, nie zapomnijcie pochwalić się wynikami:
test jest na online seterra net

Europa: Kraje - 95% 2:06
Europa: Stolice - 78% 3:35
Polska: Województwa - 84% 0:55 (zmyliły mnie angielskie nazwy)
Ameryka Północna i Środkowa: Kraje - 82% 0:42
Ameryka Południowa: Kraje - 76% 0:52
Azja: Kraje - 67% 3:52
Afryka: Kraje - 45% 6:25
Swiat: Wielkie kraje - 75% 5:17 (Błędy tylko w Afryce)
USA: Stany - 41% 6:19 (Bardziej strzelanie i zapamiętywanie)
Swiat: Części świata - 100% 0:08
Świat: Oceany, morza i jeziora - 67% 3:41
Świat: 25 największych miast świata - 69% 2:08

online.seterra.net/pl/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem