Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
Change for a dollar.
konto usunięte • 2011-12-14, 23:41
Jeśli szukacie sadyzmu to akurat w tym filmie go nie znajdziecie. Tak, tak, pewnie zaraz na mnie naskoczą hejterzy i będą mnie gnoić, żebym z tym wyp🤬alał.... pogadajcie sobie... . Były podobne tematy i się przyjęły. A jeśli się nie podoba to do kosza.

Sam film pokazuje, że są jeszcze dobrzy ludzie na świecie... Ciekawe komu się łezka zakręci w oku :]

@ Mój poprzedni temat został skasowany za to, że zacenzurowałem przekleństwo...? No bez przesady K🤬A.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-15, 8:47 5
Ja żyje chyba na jakiejś innej planecie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-15, 8:53 6
Wzrusza bardziej niż rozjechani ludzie na hardzie
Zgłoś
~tip.top 2011-12-15, 8:59 10
Prędzej uwierzę w istnienie Jezusa, niż w uczciwego bezdomnego filantropa
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-15, 10:10
Wzruszyłem się niemal tak bardzo jak przy parzeniu herbaty
Ludzie to jest tylko film, fikcja a wy sie podniecacie
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-15, 10:20 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
longlong7 2011-12-15, 11:03
dobry FILM, ale życie to nie ta bajka
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-15, 11:06 4
Bezdomny wszech wiedzący
Wiedział dokładnie co gdzie i ile

Ostatnio jakaś moda na gloryfikowanie męt społecznych się pojawiła. A przecież to ludzie co się poddali są. Nie ma nic wielkiego ani wspaniałego w tym kim są i co robią. Zrezygnowali i teraz my na nich łożymy. Dzięki takim śmieciom część z tego co my zapracujemy dla nas i naszych rodzin idzie na nich.

Rzeczywiście aż mi się łezka w oku zakręciła kiedy sobie pomyślę. Zamiast odłożyć te pieniądze na dom i założyć normalną rodzinę oddam wbrew woli pieniądze na nieroba
Zgłoś
sawbur 2011-12-15, 11:32 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dziamian 2011-12-15, 11:48 1
właśnie jak dla mnie najlepsi są najmniej widoczni
Zgłoś
lasyk 2011-12-15, 11:51 1
Zgłoś
~tip.top 2011-12-15, 11:58
Ten film można śmiało postawić na półce obok Matrixa i Władcy Pierścieni
Zgłoś
darknock 2011-12-15, 12:26 1
Zgłoś
WhyMe? 2011-12-15, 13:44 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-15, 14:18
Zgłoś
timmy77 2011-12-15, 15:10
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem