Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
Change for a dollar.
konto usunięte • 2011-12-14, 23:41
Jeśli szukacie sadyzmu to akurat w tym filmie go nie znajdziecie. Tak, tak, pewnie zaraz na mnie naskoczą hejterzy i będą mnie gnoić, żebym z tym wyp🤬alał.... pogadajcie sobie... . Były podobne tematy i się przyjęły. A jeśli się nie podoba to do kosza.

Sam film pokazuje, że są jeszcze dobrzy ludzie na świecie... Ciekawe komu się łezka zakręci w oku :]

@ Mój poprzedni temat został skasowany za to, że zacenzurowałem przekleństwo...? No bez przesady K🤬A.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-14, 23:44 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-14, 23:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-14, 23:55
Zgłoś
QnanPL 2011-12-15, 0:15 2
Zajebiste. Wzrusza.
Zgłoś
pkroliczek28 2011-12-15, 1:02 1
Mocne... Warto żyć dla takich pięknych chwil.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-15, 1:51 4
Zgłoś
xiontZ 2011-12-15, 1:52 7
Fajnie, ze niektórzy niewiele mając, potrafią się dzielić z innymi. Przyznam, ze mnie to wzruszyło. Tak, tak, wiem, ze to fikcja, ale niemniej doceniam takie produkcje. Można się wiele nauczyć z czegoś takiego. Zasłużony browar za ta wrzutę
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-15, 2:07 6
Huh, nie przypuszczałem, że obejrzę tak długi film, w dodatku cały i jednym ciągiem.
Zgłoś
xiontZ 2011-12-15, 2:15
@up a łezka chociaż w oku się zakręciła?
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-15, 2:21 1
xiontZ napisał/a:

a łezka chociaż w oku się zakręciła?

Nie, przeca nie jest to titanic, ani ja nie oglądałem tego w kinie.
Zgłoś
matik1993 2011-12-15, 2:57
Dobre miło popatrzeć, chociaż w polsce to nie działa. Stoi menel pod biedronką mówi "daj na coś do zjedzenia" dajesz stoisz 5 min wychodzi z browarem tudzież Amarenką.
Zgłoś
~Griszon 2011-12-15, 8:00 1
coś za dobrze wygląda jak na tak hojnego bezdomnego
Zgłoś
~tip.top 2011-12-15, 8:16 12
Bezdomny, który rozdaje drobne Litości
Zgłoś
wysokogatunkowy 2011-12-15, 8:46 4
Tego filmu nie wystarczy tylko obejrzeć , trzeba go jeszcze zrozumieć
Browar poleciał .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem