To k🤬iszon bezwstydny jeden
Haha. Ten się odezwał ostatnio sprawiedliwy... Psu brat:D
nie mamy bo nie, obracamy się w takim zj🤬ym towarzystwie, jak ty nie, chodzimy po burdelach i nie oglądamy tv.
Taki jedno-szaro-komórkowiec zna zasady ortografii i interpunkcji wykraczające poza autokorektę w telefonie. Zobacz jak sens Twojej wypowiedzi(w cytacie) zmienia się gdyby użyć przecinków. Mówisz komuś, że ma teksty jak z gimnazjum, a Twoja wypowiedź to jakiś bełkot. Jak chcesz udawać "elytę" ze światłego towarzystwa to radzę lepiej się przygotować.
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Masz i żyj dalej w swoim smutnym świecie
K🤬a, przez przypadek dałem piwo...
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Taki jedno-szaro-komórkowiec zna zasady ortografii i interpunkcji wykraczające poza autokorektę w telefonie. Zobacz jak sens Twojej wypowiedzi(w cytacie) zmienia się gdyby użyć przecinków. Mówisz komuś, że ma teksty jak z gimnazjum, a Twoja wypowiedź to jakiś bełkot. Jak chcesz udawać "elytę" ze światłego towarzystwa to radzę lepiej się przygotować.
gościu przeszkadzają ci przecinki w złym msc ale chamstwo w tv już nie

Masz i żyj dalej w swoim smutnym świecie
Nic więcej po prostaczku się nie spodziewałem. Nie jesteś wstanie mnie wk🤬ic kolego. Tylko mieć nadzieję, że nie wydałeś żadnego miotu na ten świat. Miłego oglądania wyluzowanego tvnu
podpis użytkownika
Ola gringopodpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Ale z was stulejarze, wyluzowana laska walnęła śmiesznym tekstem a wy się oburzacie. Serio nie macie dziewczyn, koleżanek które tak mówią? musicie mieć smutne życie
Pazusku... Jaka tv, jakie programy, jaki kontent to tacy i odbiorcy... Ale oglądaj co tam wolisz, w ogóle się nie przejmuj!
[ Dodano: 2025-02-09, 21:46 ]
Uważajcie z osądami w komentarzach. Może za kilka lat Prokop będzie prezydentem j was dojebie. Nigdy nic nie wiadomo.
Racja, patrząc jak klałny z TVNu robią karierę w polityce to Prokop będzie gonił przyjaciela.