Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Qdłaty 2025-02-09, 12:24 22
Zboczony tvn
Zgłoś
JoSeed 2025-02-09, 12:27 12
Telewizja szkodzi 😎
Zgłoś
ruski_car 2025-02-09, 12:29 118
To k🤬iszon bezwstydny jeden
Zgłoś
Patryc 2025-02-09, 12:38 45
A ja myślę, że to ustawka aby viralem się wkręcić w uwagę internautów. Telewizja tradycyjna upada, a przynajmniej traci na znaczeniu u młodego pokolenia, więc trzeba ten płomyk uwagi jakoś tam rozniecać.

Albo ona mu tę dzidę chapała, on ją wystawił do wiatru i ona teraz się mści na wizji. XD
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-02-09, 12:41 40
Niech ktoś zatrzyma tą karuzele bezwstydnych żartów.

Zgłoś
Qdłaty 2025-02-09, 12:44 2
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Niech ktoś zatrzyma tą karuzele bezwstydnych żartów.

Przychodzi baba do ginekologa rosracza się a doktor ale urolog jest gabinet dalej

hłe
Zgłoś
esa 2025-02-09, 12:50 15
"przecież jechaliśmy razem" -mistrzostwo
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-09, 12:56 52
Zgłoś
Loookas79 2025-02-09, 13:29 29
Prokop mina jak by wczoraj mu "chapała dzidę"
Zgłoś
pazuzu 2025-02-09, 13:39 13
Ale z was stulejarze, wyluzowana laska walnęła śmiesznym tekstem a wy się oburzacie. Serio nie macie dziewczyn, koleżanek które tak mówią? musicie mieć smutne życie
Zgłoś
ProVVe 2025-02-09, 14:29 38
Marcin jej na autostradzie mowil hapajdzide i nie spodziewał się, że glupia p🤬da użyje tego zwrotu w telewizji

[ Dodano 2025-02-09, 14:34 ]
pazuzu napisał/a:

Ale z was stulejarze, wyluzowana laska walnęła śmiesznym tekstem a wy się oburzacie. Serio nie macie dziewczyn, koleżanek które tak mówią? musicie mieć smutne życie

To kolego nie jest śmieszny tekst... To jest żałosny tekst... Równie dobrze mogla wypalić "ssij c🤬ja szybko". Właśnie tego część społeczeństwa nie potrafi rozróżnić i mamy wieśniaków na świeczniku w naszym kraju. Tutaj kazdy patologiczny odmieniec ma szansę ponieważ to jest modne i popularne wśród prostaczków. Mnie osobiście takie coś odpycha... Ogólnie nie lubię kiedy kobiety np tez rzucają mięsem jak facet. Nie mowie, ze ma zakaz używania takich słów, ale nie jak szewc gdzie k🤬a to znak interpunkcyjny

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
C................i 2025-02-09, 15:08 7
hehe pomyliło jej się onlyfans z tvn heheh ale nie dziwie się to prawie to samo swoją drogą poziom ludzi z tv jak widać coraz wyższy hehe jak ciemniaki z gimnazjum poza tym to jej zakłopotanie w głosie zaraz po tym jak to powiedziała gdy zdała sobie sprawę że to jednak tvn a nie jej konto na onlyfans typowa p0lka z wyższych sfer różni sie od polaka tym że polak ma k🤬sa miedzy nogami a p0lka ma k🤬sa w głowie heheh
Zgłoś
pazuzu 2025-02-09, 15:10 3
ProVVe napisał/a:

Marcin jej na autostradzie mowil hapajdzide i nie spodziewał się, że glupia p🤬da użyje tego zwrotu w telewizji
To kolego nie jest śmieszny tekst... To jest żałosny tekst... Równie dobrze mogla wypalić "ssij c🤬ja szybko". Właśnie tego część społeczeństwa nie potrafi rozróżnić i mamy wieśniaków na świeczniku w naszym kraju. Tutaj kazdy patologiczny odmieniec ma szansę ponieważ to jest modne i popularne wśród prostaczków. Mnie osobiście takie coś odpycha... Ogólnie nie lubię kiedy kobiety np tez rzucają mięsem jak facet. Nie mowie, ze ma zakaz używania takich słów, ale nie jak szewc gdzie k🤬a to znak interpunkcyjny

Masz i żyj dalej w swoim smutnym świecie

Zgłoś
C................i 2025-02-09, 15:10 9
pazuzu napisał/a:

nie mamy bo nie obracamy się w takim zj🤬ym towarzystwie jak ty nie chodzimy po burdelach i nie oglądamy tv ty masz ciekawe powiedziałbym inteligentne takie lepsze od naszego takie postepowe hehehehehe i zmień już tę płytę ze stulejarzami bo to już nudne jest a wierzę że nawet taki jedno-szaro-komórkowiec jak ty potrafi wymyśleć coś nowego kurde masz teksty jak z gimnazjum

[ Dodano 2025-02-09, 15:25 ]
ProVVe napisał/a:

no właśnie taki jest teraz poziom tv dlatego nie oglądam poza tym wiadomo jak ona się tam dostała
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie