Indianie nie metabolizują alkoholu i mają faze do 10 dni muszą wypocić i łatwo wpadają w alkoholizm, jak się nawalą w weekend to muszą brać tydzień urlopu
Na kaca jest dobrze iść na basen, z sauną kac przechodzi po takiej aktywności

Jedzenie i picie alko? Głupota!
Polecam sprawdzić kto częściej umiera na marskość wątroby. Żule i niezbyt zamożni koneserzy alkoholi winopodobnych czy może alkoholicy na dobrych stanowiskach i wielką pensją.
Polecam sprawdzić kto częściej umiera na marskość wątroby. Żule i niezbyt zamożni koneserzy alkoholi winopodobnych czy może alkoholicy na dobrych stanowiskach i wielką pensją.
Na kaca najlepsze jest piwo! Koniec tematu.
podpis użytkownika
In the glare of burning churches!
Kacowi zawsze można dać browara potem sześć... niech i on ma kaca

podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Najlepsza metoda na kaca to dzień wcześniej nie pić

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl

Na kaca czasem wystarczy sama kroplówka. Polecam. Nie jednemu mojemu współbiesiadnikowi następnego dnia uratowała życie. Jednak najlepiej jest na początek zdecydowanie wziąć prysznic (najlepiej zimny), później przygotować jajecznicę na boczku i popić ją sokiem owocowym/ warzywnym, później wybrać się na spacerek do apteki po kroplówkę lub glukozę w proszku, po czym ją spożyć. Wszystko trwa ok godziny a po kacu nie pozostaje ślad - ewentualnie jedynie stany lękowe.
@down
W sumie racja, bo jedno czy dwa piwka albo setka może tylko pomóc.
@down
W sumie racja, bo jedno czy dwa piwka albo setka może tylko pomóc.
P🤬lenie. Na kaca najlepszy jest klin. Czym sie strules tym sie lecz
Zdrowie
Zdrowie

Co za pajac to układał, jak widzę po komentarzach to nie tylko u mnie kaca leczy się inaczej.
Xan666 napisał/a:
Gówno prawda, seta jest lepsza. Piwo na kaca działa całe 5 minut, a potem jest jeszcze gorzej.Na kaca najlepsze jest piwo! Koniec tematu.

Dobrze, że jestem w tych 25 %, panie i panowie brak kaca da się wyrobić, wystarczy tylko chcieć !
"Pij jeden drink w ciągu godziny, rozcieńczaj drinki", do kogo to jest k🤬a skierowane? Podejrzewam, że do pewnej grupy, której nie mogę wymienić w takich słowach, w jakich bym chciał, a której "męskie" osobniki preferują udostępnianie swojego odbytu w celach nałożniczych.
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.