Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Charlotte Riots - Małpie figle
v................y • 2016-09-23, 13:34
Krótki materiał o małpich figlach w związku z niedawnymi zamieszkami w Charlotte.

Tak pokojowo protestowali, aż się sami zaczęli strzelać

Angielski wymagany, ale zawsze możecie pooglądać obrazki.
Zgłoś
r................4 2016-09-23, 14:01 27
Fajnie komentator zażartował , "rozbijając autobusy którymi biedni czarni jeżdżą do roboty ".

Black life metters - no it doesn't
Zgłoś
plimos 2016-09-23, 14:54 20
Hmm no tak rozróba to trzeba rozp🤬alać wszystko co stoi na drodze, a i ten fajnie jeszcze op🤬lić jakiś sklep z butów, itd Pamiętam kiedyś tu było zdjęcie okradzionego całego sklepu, jedyny dział który był nienaruszony to "odzież robocza"
Zgłoś
Essent 2016-09-23, 19:44 6
Myślę,że w kwestii tego czarnego gówna zostało już wszystko powiedziane.
Zgłoś
Oponka 2016-09-23, 19:52 22
agresywnie demonstrują przeciw agresji białego człowieka wobec czarnego człowieka po tym jak CZARNY policjant zastrzelił czarnego. fuck logic. black logic = no logic.
Zgłoś
mygyry 2016-09-23, 21:56 15
Ciekawe kiedy czarni wpadną na pomysł, że wystarczy się przebrać za policjanta, odj🤬 dla dobra sprawy jednego czarnego brata i całymi rodzinami można plądrować sklepy
Zgłoś
mazga50 2016-09-23, 23:53 1
jak dziki wchodzą w szkodę, to trzeba je odstrzelić. sądzę, że znaczne zmniejszenie pogłowia tych małp, też by poskutkowało...
Zgłoś
Mamałyga 2016-09-24, 0:02 1
Zastanawia mnie, czemu nagle główne media całego świata zachodniego bronią gówna. WSZĘDZIE to kurewstwo robi syf, ale NIGDZIE o tym nie chcą mówić.
Zgłoś
Omgjkla 2016-09-24, 1:39 1
Zaakceptowałem fakt, że czarny też człowiek z fizycznego punktu widzenia ale jak czasami patrzę na ich zachowanie to k🤬a mam wątpliwości czy należą oni do gatunku sapiens.

podpis użytkownika

Kiedyś psycholog powiedział, że jestem silny. Ale obawia się, że pewnego dnia moje podpory runą.
Boję się przyszłości, zmęczony jestem walką...
"taki młody i tak mówi. HA!"
Pokaż mi tylko o co mam walczyć. Daj jakiś cel. Proszę.
Zgłoś
s................i 2016-09-24, 1:56
dlatego zawsze chodzę z nożem choć nie jestem z Kielc
Zgłoś
e................s 2016-09-24, 9:03
@Mamałyga
nie wierzę w teorie spiskowe ale gdyby były , byłaby też odpowiedz
Zgłoś
hihopotam 2016-09-24, 12:26
Za prelegantem nie bez powodu afryka
Zgłoś
Wiewór 2016-09-26, 11:15