Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Spróbujcie pogadać o przestępczości z uwzględnieniem rasy, albo o wynalazkach kobiet, czy o równości - kto jest dyskryminowany. Inną razą rozmawiałem z tym idiotą o dyskryminacji mężczyzn - dowiedziałem się, że pobór tylko dla mężczyzn jest dyskryminacją kobiet, bo nie mogą wziąc udziału w wojnie. "Ale przeciez jak chcą to mogą" - "Rozumiem, że temat może być kontrowersyjny, ale dyskryminacja kobiet może przybierać różne formy itd itp" . Nawet jak przyznawał, że alienacja, wiek emerytalny jest dyskryminacją mężczyzn to i tak konkluzja była taka, że są różne formy dyskryminacji i należy walczyc z dyskryminacja kobiet.

Zgłoś
cedrikk 2025-02-16, 6:47 8
Nawet j🤬y chatgpt boi się pozwu o rasizm i mowę nienawiści. Z drugiej strony , ktoś kto go przygotował parę lat temu brał taka opcje pod uwagę
Zgłoś
żmij 2025-02-16, 9:16 8

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
p................2 2025-02-16, 22:02
dobrze odpowiedziało. po co generalizować?
Zgłoś
Sramnawas 2025-02-17, 8:55
Pogadaj o tym co nam zafunduje rozwój , tego programu mi po 3 godzinach prania jego wywodów,przyznał że będzie kontrola nad ludzkim potencjałem, gdyż taniej stworzyć człowieka do zadań , niż zrobić Androida tylko nie gadajcie z Gemini to gówno ,tylko płatne chaty mają jakąś logikę i można je podejść , Gemini ma same blokady
Zgłoś
zwierzak30 2025-02-18, 18:58
ale po co o tym mówić to niedobra jest
Zgłoś
mynameisgod 2025-02-24, 8:30
ai ma lewackie filtry...
jest dobry, ale ma lewackie filtry...
Zgłoś
Bulbulator 2025-03-24, 15:09 1
@żmij

Jeżeli to wyprodukował ChatGPT to ja p🤬le!

Jak dobrze, że moi synowie są już dawno dorośli i nie podlegają takiej "edukacji".
Film Idiokracja nie osiągał takiego poziomu absurdalnego stawiania historii na..., no właśnie, Na czym?
Zgłoś
żmij 2025-03-24, 15:14
Bulbulator napisał/a:

@żmij
Jeżeli to wyprodukował ChatGPT to ja p🤬le!
Jak dobrze, że moi synowie są już dawno dorośli i nie podlegają takiej "edukacji".
Film Idiokracja nie osiągał takiego poziomu absurdalnego stawiania historii na..., no właśnie, Na czym?

Najlepsze jest to, że jak każesz mu narysować białych żołnierzy wehrmachtu, to p🤬li, że nie może bo to rasistowskie
Robienie k🤬y z logiki opanowali do perfekcji

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Bulbulator 2025-03-24, 15:21
żmij napisał/a:

Najlepsze jest to, że jak każesz mu narysować białych żołnierzy wehrmachtu, to p🤬li, że nie może bo to rasistowskie
Robienie k🤬y z logiki opanowali do perfekcji

Dobrze, że nie używam tej technologii.
Rozp🤬olił bym komputer z takim przymusowym programem.
W niedziele będzie nowy filmik Zmywaka, to się dowiemy co nowego wymyśliła lewacka już nie wielka Brytania.
Zgłoś