Założyłeś czapkę ale widzę że jesteś rudy cwaniaczku! Mimo tego normalny gościu, widać że losy kraju nie są mu obojętne. Piwko

popieram...unia europejska to syf, upadnie jak każda inna unia w historii
Przykre, ale Polske zamieszkują polacy i to jest powód tego że jest jak jest. Tak, jesteśmy wszędzie, na ulicy, w urzędzie, na Wiejskiej. Sprzedajemy się zachodowi jak tanie dz🤬ki, i pokornie zerkami we wschodnim kierunku by nie urazić nikogo dumnym spojrzeniem. Jesteśmy zawistni, nie tolerancyjni, wrogo do siebie nastawieni. A co najgorsze, nie szanujemy się nawzajem, czego choćby dowodem jest mój komentarz.

doskok napisał/a:
Przykre, ale Polske zamieszkują polacy i to jest powód tego że jest jak jest. Tak, jesteśmy wszędzie, na ulicy, w urzędzie, na Wiejskiej. Sprzedajemy się zachodowi jak tanie dz**ki, i pokornie zerkami we wschodnim kierunku by nie urazić nikogo dumnym spojrzeniem. Jesteśmy zawistni, nie tolerancyjni, wrogo do siebie nastawieni. A co najgorsze, nie szanujemy się nawzajem, czego choćby dowodem jest mój komentarz.
doskok, Może łaskawie się wypowiadaj za siebie, uprzejmie proszę. Ja się nie sprzedaję jak tania dz🤬ka, ani nie jestem zawistny.

Chociaż bym się chciał sprzedać ale na pewno nie tanio. Tylko kupić mnie nie chcą

Co do filmiku, trzeba tylko zdefiniować normalność. Ciocia wiki głosi : Normalność – nieodbieganie od przyjętych norm. A normą jest w tym kraju c🤬jnia z grzybnią. Facet więc przeczy sam sobie.
Albo chce żeby było lepiej albo normalnie. Naraz się nie da

doskok napisał/a:
Polske zamieszkują polacy
Chyba Cię poniosło z tym "p"

Z jednej strony matka rudego, która proponuje mu przyjaźń, a z drugiej piwko dla rudego. Wy się zdecydujcie lubicie rudych albo nie.
mówcie co chcecie ma gość rację i stoję za nim p🤬lonym żelbetonowym murem!
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć