Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:23
🔥 Trzeba było słuchać ojca - teraz popularne
Szczęść Noże kochani użytkownicy. W tym materiale Apostoł Tomasz objaśnia nam jak ważne jest powierzenie swojego życia Jezusowi Chrystusowi. Dla tego właśnie dzisiaj powiedzmy sobie: Teraz Pan Jezus rozświetli mą dalszą drogę.
Psalm 23 fragment:
Choćbym szedł ciemną doliną
Zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną
Choćbym szedł ciemną doliną
Zła się nie ulęknę, bo Tyś ze mną jest

Zgłoś
majeńka 2024-05-05, 18:51 11
Miejmy nadzieję że więcej ludzi zinterpretuje tego ćpuna tak jak my.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-05, 18:56 2
majeńka napisał/a:

Miejmy nadzieję że więcej ludzi zinterpretuje tego ćpuna tak jak my.

Siostro to jest Apostoł tomasz… Z Gdańska! ŚLEPI ci co nie widzą, głodni ci co nie jedzą, niewierni ci co nie wierzą. Jezus!
Zgłoś
Antoni79 2024-05-05, 19:34 2
O co mu chodzi? Nie chce mi się tracić czasu na oglądanie jego wynurzeń.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-05, 19:37 3
Antoni79 napisał/a:

O co mu chodzi? Nie chce mi się tracić czasu na oglądanie jego wynurzeń.

Kiedyś zrozumiesz. Jeszcze nie czas dla Ciebie.
Zgłoś
Love_is_Love 2024-05-05, 23:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-05-06, 8:18 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Roskosmos 2024-05-06, 13:53 1
Zgłoś
filipfilip 2024-05-06, 23:13 3
Nie boję się gdy światło znika, bo mam latarkę panasonica...
Czemu on jest przebrany za chirurga?
Zgłoś
KuBuX 2024-05-07, 11:10 2
Zgłoś
Radian1 2024-05-07, 14:24
baronturbina napisał/a:

Kiedyś zrozumiesz. Jeszcze nie czas dla Ciebie.

mam nadzieję, że to dla beki..

Bo nie potrafię sobie wyobrazić bardziej wqrwiającego i naiwnego tekstu, jeśli takie słowa są wypowiadane do mnie przez osobę wierzącą.
A zdarzyło mi się parę razy taki bełkot usłyszeć xD
Zgłoś
baronturbina 2024-05-07, 15:16 2
Radian1 napisał/a:

mam nadzieję, że to dla beki..
Bo nie potrafię sobie wyobrazić bardziej wqrwiającego i naiwnego tekstu, jeśli takie słowa są wypowiadane do mnie przez osobę wierzącą.
A zdarzyło mi się parę razy taki bełkot usłyszeć xD

Wiara i sila wyższa jest tym co napędza Twoje życie. Powierz Jezusowi Chrystusowi a on Cię poprowadzi i rozwieje wszelkie wątpliwości. Apostoł Tomasz Dorożała i Dotyk Nieba Ci to wszystko umożliwią.
Zgłoś
JebacPiSForever 2024-05-07, 18:40 1
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2024-05-09, 12:06
Zgłoś
mikrobus 2024-05-09, 18:41
yyy czy tylko mi się wydaje że on ma jakoś dziwnie wgniecioną czaszkę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem