👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Są fajne dupy, bijatyka, policyjny pościg, żarcik z czarnych... Czego chcieć więcej? Piwo za szczytny cel

@up
niby wszystko fajnie
ale jak się akcja rozkręciła to koniec filmiku :/
niby wszystko fajnie
ale jak się akcja rozkręciła to koniec filmiku :/

wywnioskowałem że ostatni czarny miał pretensje że nie dostał frytek do kubełka albo dolewki

Chłopaki przygotowani, pewni siebie - to jest materiał na vlogerów! No i ciekawe, że żaden murzyn nie miał żadnego konstruktywnego argumentu, żeby jednak zostać
Go fuck your self, albo eat it! to nie argumenty
jednym słowem - WIN!

Powiem tylko tyle kolesie mają nieźle nasrane w głowach i... to jest zajebiste

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie