👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mi to nie brzmi na kacapa, ale ja tam c🤬j nie lingwista jestem.
andrzejrobert75 napisał/a:
Nie lubi tych grzybòw pewnie.
Nie, grzyby lubi, to kacapów nie trawi
To kozioł sarny, a nie żaden jelonek sieroto.
Gdzie na tym filmie masz kacapów "poligloto" ?
McQurwa napisał/a:
Nie, grzyby lubi, to kacapów nie trawi
Gdzie na tym filmie masz kacapów "poligloto" ?
Wiecie ok czym poznać debila?
Po tym, że nie odróżnia on sarny od jelenia. Jak, k🤬a można nie odróżniać tych dwóch gatunków? W sumie czego można wymagać od człowieka, którego sensem życia jest wrzucanie filmików na sadistica?
Po tym, że nie odróżnia on sarny od jelenia. Jak, k🤬a można nie odróżniać tych dwóch gatunków? W sumie czego można wymagać od człowieka, którego sensem życia jest wrzucanie filmików na sadistica?
SupremeLeader napisał/a:
Mi to nie brzmi na kacapa, ale ja tam c🤬j nie lingwista jestem.
To nie kacap
Nie że się czepiam ale jelenie i sarny to dwa osobne gatunki. Jelenie to byki, a sarny to kozły. Tutaj ewidentnie mamy koziołka, czyli pana "sarenka". Bambi był małym jelonkiem, czyli cielakiem.

Grzyb był w porządku, tylko problem był w tym kto go trzymał

Lewacy myślą, że to t akie miłe zwierzątka, a traf na chwilę do dzikiego lasu czy jungli to wszystko będzie chciało Cię tak zaj*** od niedzwiedzia po robaki, pasozyty i bakterie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie