👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak powinny wyglądać tagi....
Tagi: piwo :: praca :: robota :: ubijak :: ubijarka :: zagęszczarka :: fail :: wibracje
..... jeśli się chce utrzymać temat
Tagi: piwo :: praca :: robota :: ubijak :: ubijarka :: zagęszczarka :: fail :: wibracje
..... jeśli się chce utrzymać temat

A faktycznie były tagi "joke" i coś tam jeszcze
Wzorowy pracownik nie napiję się przy robocie

Wzorowy pracownik nie napiję się przy robocie

mygyry napisał/a:
A faktycznie były tagi "joke" i coś tam jeszcze
![]()
Wzorowy pracownik nie napiję się przy robocie![]()
A... czyli to Ty....

A, masz 20-ste

To nie może być fake !
Prawdziwy facet nie rozleje specjalnie piwa...
Prawdziwy facet nie rozleje specjalnie piwa...

donkapusta napisał/a:
Boki zrywać.
Tu podobny autentyk
Wrocław, w tle Poltegor... którego już nie ma. W tym miejscu stoi obecnie SkyTower. Tym samym potwierdzam, autentyk....

Catar napisał/a:
fake ;d
Jak sięgał po piwo, to zrobił to płynnie.
Owszem, że fejk. Nawet jak jeszcze po piwo nie sięgał to trzymając maszynę się nie trząsł, jak złapał piwo to zaczął się calutki trząść czyli co? Nagle zesztywniał, że maszyna zaczęła na niego oddziaływać?

SLUCHAJCIE!!!
Jest sprawa!!! Film przedstawia qmpla kolegi. Gosc wrzucil to na FB 31go.
Roznioslo sie w takim tepie ze jestesmy ciekawi kto od kogo to dostal.
W chuuuuj ciekawe jezeli chodzi o mechanizm rozchodzenia sie informacji w necie.
help anyone?
Kaleb
Jest sprawa!!! Film przedstawia qmpla kolegi. Gosc wrzucil to na FB 31go.
Roznioslo sie w takim tepie ze jestesmy ciekawi kto od kogo to dostal.
W chuuuuj ciekawe jezeli chodzi o mechanizm rozchodzenia sie informacji w necie.
help anyone?
Kaleb
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie