Ciekawe jak by brzmiała z moimi kulami w mordzie.
Btw. Brzechwa i te sprawy a nie jakieś nowoczesne książeczki i poj🤬e cartoon network. K🤬a to co tam widziałem wczoraj mogło by namieszać mi we łbie jakbym był na kwasie.
Btw. Brzechwa i te sprawy a nie jakieś nowoczesne książeczki i poj🤬e cartoon network. K🤬a to co tam widziałem wczoraj mogło by namieszać mi we łbie jakbym był na kwasie.

teraz znaleźć tą k🤬ę co napisała książkę i strzelić jej z 9mm prosto w czoło...
demoralizacja dzieciaków...

jerryA napisał/a:
teraz znaleźć tą k🤬ę co napisała książkę i strzelić jej z 9mm prosto w czoło...
Też myślę, że zabrakło księdza w tej historii

normala sytuacja
dzieci nie znają podtekstu
dorośłi mają ubaw
debile robią z tego sensację
dzieci nie znają podtekstu
dorośłi mają ubaw
debile robią z tego sensację
Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej, dzieci tego nie zrozumieją więc nie ma sensu przywiązywać uwagi do takich bzdet.
Zresztą Johnny 15 lat temu nie takimi perełkami rzucał i jakie pokolenie wyrosło, takie jak zawsze są normalni i debile tylko jak zwykle ci starsi leją z młodszych.
Zresztą Johnny 15 lat temu nie takimi perełkami rzucał i jakie pokolenie wyrosło, takie jak zawsze są normalni i debile tylko jak zwykle ci starsi leją z młodszych.

Zauważyliście, że Johnny Bravo ma podobny głos do Bredzisława? Sposób mówienia inny, ale barwa podobna jakby...

Na miejscu tych szukających wszędzie podtekstów dorosłych, zastanowiłbym się na sobą a nie ratowaniem dzieci.
No ale przeciez to ma naprawde, zdecydowanie podtekst o zabarwieniu erotycznym.
Jest wrecz nahalny. To jest oblesne.
Czy rysownicy oraz tworcy ksiazek dla dzieci to chore z🤬by pedofile?
Ksiazeczka byla wydana na grubym papierze, byla przewidziana, ktos za to placil.
Czemu sie tak szerzy pedofilie na swiecie co? i czemu sie tak propaguje gender oraz seksizm?
Jest wrecz nahalny. To jest oblesne.
Czy rysownicy oraz tworcy ksiazek dla dzieci to chore z🤬by pedofile?
Ksiazeczka byla wydana na grubym papierze, byla przewidziana, ktos za to placil.
Czemu sie tak szerzy pedofilie na swiecie co? i czemu sie tak propaguje gender oraz seksizm?