👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za nieodpowiedzialny rodzic. Jestem oburzony. Jednak nie wszyscy powinni posiadać dzieci.
Dopóki młoda ma mleczaki to można nagrywać na luzie, potem może być drogo
Pralpunkt napisał/a:
Niech się młoda uczy że życie da jej w pysk
Chyba do pyska

Mojej też tak pozwalam. To jest jednak bardziej kontrolowane nauczanie na błędach niż mówienie, nie bo soie krzywde zrobisz a potem taki gówniak nie wie, że skacząc z 10 stopni połamie sobie coś bo nigdy skąd ma to wiedziec, skoro nawet skakać mu nie pozwolono?
Nattttsjel napisał/a:
Mojej też tak pozwalam. To jest jednak bardziej kontrolowane nauczanie na błędach niż mówienie, nie bo soie krzywde zrobisz a potem taki gówniak nie wie, że skacząc z 10 stopni połamie sobie coś bo nigdy skąd ma to wiedziec, skoro nawet skakać mu nie pozwolono?
Prądem ja też popieść, żeby później uważała na gniazdka
Człowiek najlepiej uczy się na błędach. Od małego. A kilka siniaków i zadrapań jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie