👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten pierwszy to dostał fete w mleku chyba. a to drugie jest do zrobienia. sam tak umiem.

To jest coś z cyklu "że ja nie zrobię?! potrzymaj mi piwo (mleko)!"
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
@Niewidzialny
w gimnazjum wszyscy żeśmy tak schodzili
Zajebiście!!! Szkoda, że polskiego żeście się nie nauczyli"

@up nie będę z ludzi durniów robił, tak samo jak widziałem ktoś wrzucił "sztuczkę z kartami Copperfield'a" i połowa ludzi się zesrała no bo Copperfield znał kartę..
Myślę, że jak ktoś zdał gimnazjum to sam ogarnie, że filmik jest od tyłu..
A jak nie to bardzo mi przykro, że zepsułem zabawę i rozczarowałem całe rodziny przed komputerami

Myślę, że jak ktoś zdał gimnazjum to sam ogarnie, że filmik jest od tyłu..
A jak nie to bardzo mi przykro, że zepsułem zabawę i rozczarowałem całe rodziny przed komputerami

Aj tam zaraz od tyłu. W piątej sekundzie widać gościa co się chowa za winklem - wciągnął małego na żyłce. Ja sam tak byłem wciągany za młodu... >Chlip!<
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie