Nie miej wątpliwości, iż Codex dotyczy również Polski i Polaków. Na jego angielskiej stronie znajdziesz listę państw członkowskich komisji. W Polsce, Codexem zajmuje się Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych(IJHARS).
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
Nie miej wątpliwości, iż Codex dotyczy również Polski i Polaków. Na jego angielskiej stronie znajdziesz listę państw członkowskich komisji. W Polsce, Codexem zajmuje się Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych(IJHARS).
Co nas nie zabije to nas wzmocni
Ja palę papierosy, to co tam się będę przejmował jakimiś heksachlorobenzenami, ja tam codziennie całą tablice mendelejewa wdycham
buhahahah-w ciago ostatnich 150 lat średnia wieku wzrosła dwukrotnie-jaskinowcy dozywali 25-27 roku zycia. ale nudy.
lepiej być ćpunem/alkoholikiem/paralitą niż ciotą która je tylko zdrową żywność i unika wszystkiego czym można się skaleczyć. chemia jest dobra! Moja odpowiedź na ten filmik: I LIKE THIS WORLD!
Coś w tym jest skoro Chiny wprowadziły KARY za drugą i każdą kolejną ciążę..... większość ludzi uważa takie filmy głupie i wymyślone ale to oni są głupi bo nie potrafią łączyć faktów i wysnuwać z nich wniosków. Gdyby wiedzieli co się dzieje na świecie i się nad tym zastanowili to by doszli do tego samego.
Unia Europejska jest takim tworem, który umożliwia kontrolę tego co jemy(polecam poszukać absurdów Unii tylko "woda nie nawadnia organizmu" ) Małe grono ludzi decyduje o losie prawie całej Europy.
Unia Europejska jest takim tworem, który umożliwia kontrolę tego co jemy(polecam poszukać absurdów Unii tylko "woda nie nawadnia organizmu" ) Małe grono ludzi decyduje o losie prawie całej Europy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie