👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak słysze ten język to kojarzy mi się koncówka sobotniego melanzu jak mój kumpel rzygał... wydawał takie same odgłosy!
@Sober159
też miałem taką nadzieje...
ale że brudas sie umył daje piwo.
też miałem taką nadzieje...
ale że brudas sie umył daje piwo.

Jak by na świecie kebab nie był taki popularny to może te karaluchy się tak nie rozlazły po nim.
Pamiętam jak za komuny z kumplem planowaliśmy ucieczkę do Szwecji na krze
Pewnie podobnie by się skończyło

Pewnie podobnie by się skończyło

zostawcie Tytanica! Nie wyciągajcie go. Tam ciągle gra muzyka...

Allah Akbar może nie było, ale kamerzysta modlił się, to jest pewne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie