👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale się dobrali niepełnosprytni. Chociaż kobitę tłumaczy trochę to, że pilnowała prawej strony włączając się do ruchu.

Poczuła się zaatakowana i gw🤬cona, więc wybrała odpowiednią formę obrony koniecznej!
Powinien dziękować bo zamiast udawać kalekę to stał się kaleką i nie dostanie kary za składanie fałszywych zeznań ani wyłudzenia odszkodowania.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Baldwin29 napisał/a:
Chciał wyłudzić odszkodowanie ...
No i wyłudził. Zasiłek pogrzebowy.
każdy kto próbował zanurkować pod taką Corsę czy inne takie małe wie że tam łeb wcisnąć to sztuka, bo to dość nisko zawieszone, więc raczej mu czaszkę zawieszeniem raczej uszkodziła

nowynick napisał/a:
każdy kto próbował zanurkować pod taką Corsę czy inne takie małe wie że tam łeb wcisnąć to sztuka, bo to dość nisko zawieszone, więc raczej mu czaszkę zawieszeniem raczej uszkodziła
![]()
No spoko, ale czytajcie swoje wpisy po napisaniu, żeby eliminować takie głupie błędy.

A co do samochodu to przynajmniej masa auta nie powala, więc zabić go pewnie nie zabiło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie