Płaska jak decha, ale fajna szmula którą bym j🤬.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
m33power napisał/a:
Baby to nawet drzewo potrafią zepsuć
Ty na drzewo, a ja na twarz i tyłek patrzyłem. No ale każdy ma innepriorytety

podpis użytkownika
radek225 napisał/a:
Płaska jak decha, ale fajna szmula którą bym j🤬.
C🤬j że płaska, ale jakie dupsko zacne

Kolejna debilka nie potrafiąca nagrywać! Ne dość że w pionie to jeszcze nie umie chwili dłużej wytrzymać aby pokazać czym się to skończyło.
Niczym w dennej telewizji, przerwać w najciekawszym momencie i zapowiedzieć kłamliwie że ciąg dalszy nastąpi po jednej tylko reklamie.
Może frajerzy nie zauważą że to nie jest reklama tylko to są reklamy.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Niczym w dennej telewizji, przerwać w najciekawszym momencie i zapowiedzieć kłamliwie że ciąg dalszy nastąpi po jednej tylko reklamie.
Może frajerzy nie zauważą że to nie jest reklama tylko to są reklamy.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
dobra jakości obrazu ciekawe czym to nagrywała ....
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Tetrix napisał/a:
Mi sie podobalo ;]
Obecnie to telefonem za kilkaset złotych zrobisz taki film, bo nawet najtańsze gówno z marketu nagrywa w HD lub full HD. W standardach, które mają już kilkanaście lat na karku, ale nadal są dla przeciętnego konsumenta wystarczające. Jak dołożysz kolejne kilkaset złotych, to kupisz już markowy telefon, który jakością nagrań będzie przebijał pod każdym względem kamerę cyfrową sprzed kilku lat.
podpis użytkownika
radek225 napisał/a:
Płaska jak decha, ale fajna szmula którą bym j***ł.
To amerykanka, ona ma polaczki wyyeebanee na Was jak administracja prezydenta jej kraju na wschodnią Jełrope . Jasne, mozecie miec marzenia ze poderwiecie dziewczyne z USA czy Canady , ale koniec konców wasz max to samotna polka z 7-8 letnim dzieckiem, na zasilkach , slabo wyksztalcona... tylko internet i galerie .
podpis użytkownika
ale malutki hihihi :*:*