Policja była jakby w średniowiecznym nastroju.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:29
Policja była jakby w średniowiecznym nastroju.
Nie wiem kto jest głupszy. Baba pokazująca cycki, policjant, koń na którym jechał, czy typ który to tutaj wrzucił.
xXx5226 napisał/a:
Nie wiem kto jest głupszy. Baba pokazująca cycki, policjant, koń na którym jechał, czy typ który to tutaj wrzucił.
głupszy może być juz tylko taki malkontent jak ty.
Pytanie do koniarzy:
- Czy konie policyjne są szkolone do zderzeń z ludźmi? Pytam, bo słyszałem, że sam z siebie koń nie zderzy się z człowiekiem i na niego nie nadepnie.
- Czy konie policyjne są szkolone do zderzeń z ludźmi? Pytam, bo słyszałem, że sam z siebie koń nie zderzy się z człowiekiem i na niego nie nadepnie.
Średniowieczny nastrój to i tak kupę wieków do przodu przed jaskiniowcami, którzy obecnie rozwalają wszystko dookoła i nazywają to "pokojowymi protestami".
WIadome ze to nie Polska bo jak by u nas to bylo to od razu bysmy byli posadzeni pzez trybunal unii za brak tolerancji policji. A co do konikow tak sa szkolone jak i psy, a inteligencja az tak bardzo sie roznia.
Tutaj prosze lekcja historii o Polskich jeźdźcach
Dla mlodszych sadoli, warto zapamietac kilka dat a w szkole na historii jak wrocicie na normalne lekcje historyka zagniecie
Bo o on tylko na wojnach rzymskich badz greckich sie zna
Tutaj prosze lekcja historii o Polskich jeźdźcach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie