Podrapał ją i stąd się wzięła małpia ospa. Oczywiście żartuję. Małpią ospę i setki innych szczepów mają już dawno wychodowane w labolatoriach. Mam nadzieję że nie kwestonujecie istnienie labolatoriów należących do armii i znacznie ważniejszych, należących do Bigfarmy. A jak nie wierzycie, to wyjebcie telewizor przez okno, bo wam sieczkę w pacynie zrobił.
Manolito666 napisał/a:
Podrapał ją i stąd się wzięła małpia ospa. Oczywiście żartuję. Małpią ospę i setki innych szczepów mają już dawno wychodowane w labolatoriach. Mam nadzieję że nie kwestonujecie istnienie labolatoriów należących do armii i znacznie ważniejszych, należących do Bigfarmy. A jak nie wierzycie, to wyjebcie telewizor przez okno, bo wam sieczkę w pacynie zrobił.
wychodowane
labolatoriach
kwestonujecie
labolatoriów
itd
Najpierw się naucz pisać, by prawić jakieś durne poematy.
~PowerBoBass napisał/a:
wychodowane
labolatoriach
kwestonujecie
labolatoriów
itd
Święte słowa. Najważniejsze to pisać po pijaku, ale redagować na trzeźwo, jak się chce być purystą językowym

Nie obrażając nikogo, bez rasistowskich podtekstów - przypomina mi to sytuację przy kasach dworca w Poznaniu, z 25 lat temu. Cygańskie dziecko uczepiło się nogi dziewczyny, która nierozsądnie coś mu dała, a dziecko chciało widać więcej. Jechało tak uczepiony po posadzce przez pół hali.
PowerBoBass napisał/a:
wychodowane
labolatoriach
kwestonujecie
labolatoriów
itd
Piszę co myśli i nie sprawdzą wypocin 100 razy żeby ładnie wypaść jak modelka na wybiegu dla mnie dobrze prawi i ma za to piwko pozdrawiam jebac te literówki....a was studenciaki też z dupy w mordę