Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PS6 2019-11-21, 19:53 2
Chciała smroda uśmiercić...A teraz będzie musiała to za rogiem zaj🤬
Zgłoś
T................g 2019-11-21, 20:02 62
PS6 napisał/a:

Chciała smroda uśmiercić...A teraz będzie musiała to za rogiem zaj🤬

W rzeczywistości na ulicy przy ludziach też tak gadasz czy tylko tu na sadolu udajesz że jesteś sadolem? Wydaje mi się że jesteś fałszywą k🤬ą a tego nikt nie toleruje.
Zgłoś
saves 2019-11-21, 20:45
W taki sposób zginęła matka koleżanki mojej żony.
Zgłoś
r061071 2019-11-21, 21:05 7
kolejny debil za sterem

podpis użytkownika

forza nostra legge
Zgłoś
Jacek86s 2019-11-21, 21:07
Twójbug napisał/a:

W rzeczywistości na ulicy przy ludziach też tak gadasz czy tylko tu na sadolu udajesz że jesteś sadolem? Wydaje mi się że jesteś fałszywą k🤬ą a tego nikt nie toleruje.

Hehe. Racja. Śmierć frajerom i pozerom.
Dobra. Ide spać, bo jutro sprawdzian z bioli.
Zgłoś
Muhannad 2019-11-21, 21:31 4
Idiota powinien stracić prawo jazdy i do więzienia na rok A jak coś się stało dziecku albo mamie to na 10 lat cofać na chodniku mając martwy punkt hahahaah totalny bez mózg do kwadratu
Zgłoś
A................r 2019-11-21, 21:37 3
c🤬jowe , bąbelek nie zawinął się w koła , to by śmieszne dopiero było

O tak jak tu babcia się zawineła w koła , a ktoś musi patrzeć na to , takie akcje są fajne : sadistic.pl/przystanek-vt505411.htm
Zgłoś
DoubleBorger 2019-11-21, 22:13 1
Żeby jeszcze przyczepę miał to jeszcze, ale sołówką martwe pole to śmieszna sprawa, wystarczy zrobić delikatny slalom do tyłu i wszystko widać w lusterkach. Inna sprawa, że jak się nie ma pewności co jest z tyłu to się wychodzi i sprawdza, a wp🤬lać się na chodnik to już w ogóle. O ile praca mu tego nie nakazała to za sam fakt wjazdu powinni mu prawko zbanować
Zgłoś
wolfiaczek 2019-11-21, 22:22 7
ANALizator napisał/a:

c🤬jowe , bąbelek nie zawinął się w koła , to by śmieszne dopiero było
O tak jak tu babcia się zawineła w koła , a ktoś musi patrzeć na to , takie akcje są fajne :

Śmieszne by było jakby Twoja morda znalazła się pod tym kołem.
Zgłoś
c................i 2019-11-22, 4:11 2
Twójbug napisał/a:

Co za ból dupy hahaha

Z sadola robi sie kółko różańcowe płaczących męskich p🤬d...
Zgłoś
PS6 2019-11-22, 21:18
Twójbug napisał/a:

No masz. Odezwał się typ z kompleksem. A Ty każdemu mówisz na ulicy że jesteś BOGIEM ? czy tylko na sadolu się dowartościowujesz ? No chyba ze sie utożsamiasz z rzeką albo drzewem to przepraszam.

Zgłoś
orwell14 2019-11-22, 23:01 1
~chili-chili napisał/a:

Co za ból dupy hahaha
Z sadola robi sie kółko różańcowe płaczących męskich p🤬d...

No właśnie przez takie fałszywe k🤬y jak ty, ten portal się stacza od dobrych kilku lat. P🤬da z charakteru i p🤬da między nogami, ale udaje bóg wie jakiego sadola. Tfu na twój pozerski ryj.
Zgłoś
EvilDick 2019-11-22, 23:11
Wiem, że kierowca winien jest bezsprzecznie, ale baby to zero orientu mają - nie rozejrzy się, nie pomyśli tylko jak trzeba nałożyć maleństwu czapeczkę to by na środku skrzyżowania to robiła.
Zgłoś
c................i 2019-11-23, 6:09
Cytat:

No właśnie przez takie fałszywe k🤬y jak ty, ten portal się stacza od dobrych kilku lat. P🤬da z charakteru i p🤬da między nogami, ale udaje bóg wie jakiego sadola. Tfu na twój pozerski ryj.

hahahha! Uuu ty to chyba jego chłopak! Pamiętaj nie gol c🤬y na sucho bo potem jesteś nerwowy!
Zgłoś